Legeplads & legeredskaber

429 stk produkter
Kampagne
948690(4).jpg

Dine børn fortjener det bedste, særligt en kreativ legeplads hvor kun fantasien sætter grænser for sjov og leg i naturen! Trademax tilbyder et bredt udvalg af legeredskaber og legepladsudstyr til legepladser i både egen have, gårdhave og delt have. Lad dine bør og deres venner får et legemiljø der stimulerer deres kreative sind og indbyder til leg i den friske luft med en sandkasse eller gynge. I en sandkasse kan børnene skabe sit helt eget univers uden begrænsinger og vilken barnesjæl, både lille eller voksen, har ikke en kærlighed til at svinge frit i en vidunderlig gynge.

Legeplads og legepladsudstyr til sjov udendørs leg

Udendørsleg udvikler børns motorik bedre end noget andet. Oftest betyder udendørsleg også at får lov til at børn ser andre børn og kan træne på sine sociale evner. Børn får det godt af frisk luft og udfordringer. At købe legepladsudstyr er en god investering i dine børns fremtid. Du finder kvalitativt, billigt legepladsudstyr online hos Trademax.

Hvad skal jeg vælge af legepladsudstyr udendørs?

Det kommer helt an på hvad dine børn synes er sjovt og hvor meget plads der er til en legeplads. Et rigtigt stort klatrestativ med rutsjebane er sjov og udviklende men bruger meget plads. Et gyngestativ i træ er mindre men der er leget ikke lige så varierende. Men måske kan dit barn bedst lide at gynge?

Hvilken legeplads fungere bedst til yngre børn?

Til yngre børn er det bedst med en legeplads i jordhøjde. En babygynge til din legeplads er også sjovt. Når du skal købe legeplads bør du også inkludere en sandkasse som er sjovt for de fleste.

Fås legetøj og legepladser der passer til ældre børn?

Meget af det legetøj og mange legepladser vi sælger vil underholder selv de ældre børn. Klatrestativer og gynger underholder mange langt op i alderen. Trampoliner kan oftest ikke engang voksne modstå og en kaffepause udendørs har ikke nogen aldersgrænse overhovedet. Frisk luft og udendørs leg er godt for alle!

Må jeg sætte et legehus på min grund?

Forskellige regler gælder i forskellige kommuner. For at være sikker på hvilke regler der gælder for at sætte et legehus eller en legeplads op på din grund, anbefaler vi at du undersøger din kommunes regler før du bestiller.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne