Gynge & gyngestativ

58 stk produkter
Kampagne
ff92c1686769c91b19909a20a389059930d402ff.jpg
Den kildrende fornemmelse i maven, som man får når man gynger, har altid fået og får stadig børn til at grine. Når du installerer et gyngestativ, giver du dine børn mulighed for at lege og praktisere deres færdigheder alene, sammen med andre børn eller sammen med en voksen.

Skab en legeplads derhjemme med gynger og gyngestativer

Hvor kan jeg placere et gyngestativ?

Et gyngesæt skal være godt forankret i jorden, så det er stabilt. Du skal lade området omkring den være frit, så gyngen kan svinge uden at ramme noget, og så der er plads til, at nogen kan skubbe på gyngen. En gynge på et gyngestativ skal også placeres på et blødt underlag, f.eks. finkornet sand.

Hvilken slags gynge skal jeg vælge?

Der fås mange forskellige typer gynger, som du kan montere på dit gyngestativ. Ud over den klassiske enkeltsæde gynge er der også en variant, der kaldes en fuglerede-gynge, hvor flere børn kan sidde, ligge eller stå sammen. Til de helt små fås også gynger med et babysæde, hvor barnet sidder fast og ikke kan falde ud. Når du vælger et gyngesæt, kan du også afgøre, om du vil have en eller to gynger på samme sæt.

Kan jeg skifte gyngen ud i mit gyngestativ?

Børnene vokser, og behovet for bevægelse og spænding er stigende, og de har brug for nye udfordringer. Når du har installeret dit gyngestativ, kan du derfor nemt skifte de gynger, du har sat der, ud. Gyngerne er så nemme at fjerne fra dit gyngesæt, at du også kan tage dem ned, hvis du ikke ønsker at have dem oppe om vinteren.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne