Kampagne
e6a55b8277802aa9ebc7204c0c50ed401c75ce7f.jpg

Børn har leget med sand i mange generationer, og det har altid været lige værdsat. Med din egen sandkasse i haven kan du give dine børn mulighed for mange kreative øjeblikke alene, i selskab med en voksen eller sammen med andre børn.

En sandkasse er det perfekte sted at lege

Hvor kan jeg have en sandkasse?

En sandkasse fylder ikke meget i din have, så der er mange steder, du kan placere den. Det kan være en god idé at placere den på et sted, hvor du kan se den fra huset. På den måde kan dit barn være ude og lege lidt alene, og du kan stadig holde øje med, hvad der foregår. Det kræver ikke meget arbejde at samle en sandkasse, men det giver mulighed for masser af sjov leg.

Hvordan holder jeg en sandkasse ren?

Når du har installeret din sandkasse, skal den holdes ren for blade, regn og snavs. Løsningen er at dække sandkassen til, når den ikke er i brug. Hvis der er katte i området, kan de også godt lide sand, så du kan købe en sandkasse med låg. Der er flere måder at fastgøre og bruge et låg til din sandkasse på.

Hvor stor en sandkasse skal jeg købe?

De fleste sandkasser har et mål på ca. 120x120 cm, men der findes forskellige størrelser, materialer og modeller. Når du køber en sandkasse, kan du vælge at købe sand samtidig eller købe det separat. Det vigtigste er at finde et godt sted til sandkassen i haven, hvor du og dit barn kan have det sjovt sammen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne