Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Badehåndklæder

29 stk produkter
Viser 24 av 29 produkter
12

Populære filtre

Badeværelset vil gerne indrettes med bløde og skønne tekstiler. Vores skønne badelagner er både smukke når de hænger på badeværelset og er skønne at tørre sig med efter et langt bad. Vi tilbyder et stort udvalgt af badelagen i forskellige størrelser, farver, mønster og tykkelser. Du kan nemt pifte dit badeværelse op med farveglade håndklæder. Med vores badelagen og håndklæder skaber du et hyggeligt og dejligt badeværelse. Vælg mellem flere produkter i samme kollektion så du har badelagen og håndklæder til flere lejligheder og for at skabe en smuk helhed på badeværelset.

Almindelige spørgsmål og svar

  • I hvilke størrelser kan jeg købe badelagen billigt hos Trademax?

    Et badehåndklæde er ofte mindre i størrelsen end et badelagen. Badelagen plejer ofte at være 100x150 cm, men hvilken størrelse du helt vil have er en smagssag. Mindre håndklæder er praktiske at håndtere og bruger ikke så meget plads. Størrelsen på badelagen skal vælges ud fra smag og funktion. Hvor stor opbevaringsplads du har kan også være en god idé at tænke på når du køber badelagen billigt online.
  • Hvilke forskellige materialer har smukke badehåndklæder og badelagen?

    De fleste badelagen er oftest fremstillet af bomuld. Dette gør at de kan krympe forskelligt meget afhængig af kvalitet. Vi tilbyder badelagen af bomuld af høj kvalitet der er fremstillet af 100% absorberende bomuldsmateriale. Det gør dem både bløde og holdbare. Badehåndklæder af frotté gør dem slidstærke og ekstra absorberende.
  • Hvordan skal jeg vaske badehåndklæder?

    Vi anbefaler at altid læse vaskeinstruktionerne inden du vaske dine badelagen. Badehåndklæder skal oftest vaskes i 60 grader. Så får du fjernet alle bakterier og virus som dannes i håndklædet. Hos Trademax finder du billige badelagen og badehåndklæder af høj kvalitet.