Badehåndklæder TILBUD

15 stk produkter
6c11d3cec8c86ae7493c894403664cf8014edeff.jpg

Det nemmeste og billigste måde at forny et kedeligt badeværelse på er ved at skifte de gamle og udvaskede håndklæder ud med nye. Hvis du også vælger lidt større håndklæder som badehåndklæder, får du også en følelse af luksus. Hos Trademax har vi lige nu UDSALG på flere af vores mest luksuriøse badehåndklæder.

UDSALG på komfortable og luksuriøse badehåndklæder

Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber badehåndklæder på UDSALG?

Hvis du skal skifte dine håndklæder ud, kan det være flot at vælge badehåndklæder i samme farve eller stil, så udnyt nu, hvor Trademax har kampagne! Hvis I er en hel familie, kan det også lette tingene, hvis du vælger badehåndklæder i lidt forskellige farver, selvom de er i samme stil. Så bliver det lettere for alle i familien at holde styr på, hvilket håndklæde der tilhører hvem. Du bør have mindst to badehåndklæder pr. familiemedlem. Badehåndklæder fås i flere forskellige materialer som linned, bomuld og bomuldsfrotté. Trademax har lige nu udsalg på badehåndklæder i forskellige størrelser og farver, så hvorfor ikke købe et par ekstra at have, hvis du får gæster, der overnatter?

Skal jeg vaske badehåndklæderne, når de er nye?

Et nyt badehåndklæde skal altid vaskes, før det bruges, ellers absorberer det ikke vand. Det kan også føles friskt at vaske et badehåndklæde, før du bruger det. Det er vigtigt, at du følger de vaskeanvisninger, der står på håndklædet, selvom de fleste badehåndklæder skal vaskes ved 60 grader. Så bliver de virkelig rene, og du slipper af med bakterier og mider. Hvis du har spørgsmål om Trademax forskellige badehåndklæder, der nu er på udsalg, hjælper vores kundesupport dig gerne.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
UDSALG