Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 57 produkter
1
...
3

Populære filtre

Hvert hjem har brug for et stort udbud af håndklæder at vælge mellem. Hvert familiemedlem skal bruge sit eget håndklæde, plus det er altid godt at have nogle ekstra til gæsterne. Vi på Trademax sælger billige håndklæder af god kvalitet. Vi har et stort sortiment med masser af håndklæder at vælge mellem og hos os er det nemt at købe håndklæder online.

Billige håndklæder af høj kvalitet

 • Hvilket materialer burde håndklæder være?

  Vores billige badelagen findes i forskellige farver og materialer, alt for at du skal finde noget der passer dig og dit hjem. At købe håndklæder er nemt sammen med os, og vi sælger et stort sortiment af håndklæder og altid til en billig pris.
 • Hvordan indretter man med håndklæder?

  Dine håndklæder kan gøre stor forskel på dit badeværelse. DErfor er det vigtigt at vælge den rigtige farve på dine håndklæder. Match gerne håndklæderne med den øvrige indretning på dit badeværelse for at skabe et ensartet look.
 • Hvordan vasker man håndklæder bedst?

  Når du vasker dine håndklæder er det vigtigt at de vaske i høj nok temperatur der fjerner bakterier. Dine håndklæder har mange bakterier, specielt hvis de deles mellem personerne i husstanden. Vask dem i omkring 40 grader og hæng dem op med det samme for at forhindre mug.
 • Hvor ofte skal man skifte håndklæder?

  Du bør vaske dine håndklæder omkring hver tredje dag for at de skal holde sig friske. Håndklæder kan holde meget længe afhængig af hvordan de bliver holdt. Hvis du har brug for at skifte dine badehåndklæder ud, sælger vi også badehåndklæder billigt.