Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Kampagne påTyngdedyne TILBUD

  Viser 0 av 0 produkter

  Det er almindeligt at have problemer med søvn og sove dårligt. Stress og bekymringer er almindelige årsager til søvnproblemer. Men med et tyngdtæppe forsvinder stressen, og du sover rigtig godt hele natten uden at vende og dreje dig. Det er tæppets vægt, der får kroppen til at slappe af og falde til ro. Nogle beskriver det som at blive omfavnet. Det gør dig rolig og giver dig en tryg søvn, så du vågner udhvilet og klar til at tage fat på dagen med masser af energi. Hos Trademax kan du lige nu købe tyngdtæpper til ekstra gode priser på vores UDSALG.

  Pass på at gøre en god handel på vores UDSALG af tyngdtæpper

  Hvordan vælger jeg det rigtige tyngdtæppe?

  Når du vælger et tyngdtæppe, skal du tage udgangspunkt i din vægt. Tæppets vægt skal svare til cirka 10 til 15 procent af din kropsvægt. De tyngdtæpper, som du kan finde på vores Black Friday-UDSALG hos Trademax, fås i vægte fra 3 kg op til 13 kg. Det betyder, at du nemt kan finde det perfekte tyngdtæppe til dig.

  Kan jeg finde et godt tyngdtæppe på UDSALG?

  Ja, alle vores tyngdtæpper er af god kvalitet. Et tyngdtæppe, eller vægttæppe som det også kaldes, har vægte syet ind i fyldet, som enten består af allergivenlige og lugtfri sandkrystaller eller glasperler. Trademax tyngdtæpper på UDSALG er lavet af gode materialer som bomuld, bomuldssatin og bambus.

  Kan jeg vaske tyngdtæppet i vaskemaskinen?

  De fleste af de tyngdtæpper, som Trademax sælger på UDSALG, kan vaskes ved 60 grader. Nogle kan klare en temperatur på 40 grader. Det er vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne på tæppet. Men husk, at et tyngdtæppe aldrig må tørretumbles. Du skal heller ikke stryge, piske eller støvsuge dit tyngdtæppe. Til gengæld kan du gerne lufte det og ryste det regelmæssigt. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax med spørgsmål om vores forskellige tyngdtæpper.