Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Nålefilt tæpper & kunstgræstæpper

25 stk produkter
Viser 24 av 25 produkter
12
Med hjælp af nålefilt tæppe og kunstgræs kan du tage dit hjem til nye niveauer. Indret balkonen, altanen eller haven ved at friske det op og forny dit hjem. Botanisere dig i vores store sortiment og bestil det der passer dig og dit hjem bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvad er et nålefilt tæppe?

  Et nålefilt tæppe er fremstillet af fibre, hvor materialer er arbejdet sammen med nåle der giver en tæppe lignende måtte. Normalt bruger man nålefilt måtte på trappen, men det fungere lige så godt i for eksempel udestuen.
 • Hvad er kunstgræs?

  Lige som navnet antyder er en kunstgræs måtte en måtte af plastik der ligner græs. Måtten fås i flere forskellige farver og størrelser så du kan vælge en der passer dig. Du har desuden mulighed for at vælge hvor tyk eller tynd du ønsker dit kunstgræstæppe skal være. Desuden slipper du for alt der har med pleje af græsplæne at gøre. Som gødning, vanding og klippe græs. Med andre ord er et kunstgræstæppe ikke bare smukt men også rigtig praktisk.
 • Kan jeg indrette balkonen med kunstgræs?

  Kunstgræs er perfekt til balkonen eller altanen for at skabe en hyggelig og dejlig følelse. Indret med loungemøbler, hyggelig belysning og et fint balkonbord. Så har du skabt en smuk og indbydende have.
 • Kan jeg købe kunstgræs og nålefilt tæppe billigt?

  Hos Trademax er der noget for alle, uanset tegnebog. Hos os finder du højkvalitative produkter til gode priser. Udforsk gerne vores sortiment og bestil det der passer dig og dit hjem bedst.