Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Bathlife – første klasses badeværelse till en overkommelig pris

Bathlife levere badeværelsesmøbler, badekar, brusere og brusekabiner til et hyggeligt og luksuriøst badeværelse - til en overkommelig pris. At have dyr smag behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Bathlife tilbyder kvalitative produkter som udvikles med miljøet i tankerne hele vejen fra tegnebordet til badeværelset.

Bathlife – kvalitet og miljø i fokus

Bathlife lægger stor vægt på at kunne tilbyde stilrene produkter af høj kvalitet som også er fremstillede på en miljøvenlig måde. For at kunne levere det, satser Bathlife på produktion af store volumer i egne fabrikker med svensk personale i Europa og Asien for at sikre kvalitet og materiale. Samtlige produkter fra Bathlife er certificerede i følge miljø markeringerne CE, RoHS, FSC med flere.

 

Skab dit drømmebadeværelse med Bathlife

Bathlife tilbyder et bredt sortiment til alle badeværelser. Vælg blandt følgende produkter:


Badeværelsesprodukter

Hos Bathlife finder du håndvaske, kommoder, skabe, skuffer m.m. til dit badeværelse. Badeværelses møblerne er fremstillet af MDF med høj overflade finish og leveres samlet. Håndvaskene er fremstillet af porcelæn eller støbt marmor. Skufferne lukker blødt og har skinner fra velkendte varemærker.


Badekar og massage badekar

Vælg mellem forskellige modeller og størrelser af luksuriøse badekar og massage badekar. Badekarrene leveres komplette med bundventil, afløbsslange og justerbare fødder. Alle karrene er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er forstærkede med glasfiber for ekstra stabilitet.


Brusere og brusekabiner

Samtlige brusere og brusekabiner fra Bathlife er fremstillet i hærdet glas og aluminium. Vælg mellem forskellige modeller for at finde en som passer lige præcis dit badeværelse.

 

Uanset hvad du leder efter til dit badeværelse så kan vi love at du finder det i Trademax sortiment fra Bathlife. Hver dag starter og slutter med en stund på badeværelset - så gør det bedste ud af det!

92 stk produkter
Viser 24 av 92 produkter
1
...
4