Spring overskrift over og gå videre.

Bedly - Prisværdige senge med 5 års garanti

Bedly tilbyder et bredt sortiment med prisværdige senge i forskellige størrelser og Design. Vælg mellem en mængde forskellige serier af senge med fantastisk komfort - til en rigtig god pris.

Bedly - bredt sortiment af prisværdige senge

Varemærket Bedly tilbyder et bredt sortiment af prisværdige senge i en mængde forskellige størrelser og design. Vælg mellem forskellige sengeserie ud fra behov, funktion og design med den samme ting til fælles høj komfort til lav pris. Her finder blandt andet vores bestseller og ekstremt populære serie Happy - en seng som virkelig lever op til sit navn! Bedlys vision er at tilbyde senge med høj kvalitet til en god pris, som du kan nyde længe. Samtlige senge fra Bedly er klædt i slidstærkt møbelstof for at tåle hverdagens slitage godt og holde længe. Desuden får du 5 års garanti på alle senge fra Bedly - så du kan sove rigtig godt om natten!

 

Senge med høj kvalitet - til lav pris

Uanset hvilket behov du har eller hvilken type af seng du søger så har Bedly garanteret en seng for lige præcis dig i sit brede sortiment.

 

Nogle af Bedlys bestseller sengeserier:

  • - Happy
  • - Lucky
  • - Elegans
  • - Meja
  • - Eksjö og Eksjö Lyx

 

5 års garanti på alle senge fra Bedly

Bedly fremstiller komfortable senge med kvalitetssikrede komponenter. Takket være dette kan Bedly tilbyde 5 års garanti på alle senge, så du kan sove rigtig godt hele natten! Garantien gælder ramme og fjedrebrud og er en tryg sikkerhed til dig som Bedly kunde.

360 stk produkter
Viser 24 av 360 produkter
1
...
15