Spring overskrift over og gå videre.

Bloomington – New England møder fransk landstil

Hvis du føre det smukke ø-hav sammen med den romantiske franske landsby, får du stilsikre Bloomington. Et varemærke med vision om at skabe møbler der giver hygge og charme til hele hjemmet.

Bloomington i dit hjem!

Stilmæssigt minder Bloomington meget om den populære New England stil som blandt andet kendetegnes af hvidlakerede møbler, klassiske indretningsdetaljer og lyse rustikke tekstiler som føre tankerne til havet og åbne landskaber. Bloomington-stilen er nem at kombinere med forskellige materialer og komplettere dermed de fleste indretningsstile. Varemærkets koncept er baseret på følelsen af stil og kvalitet hvilket resultere i smukke, men praktiske møbler som tilføre harmonisk og afslappet atmosfære til hjemmet. Ved at kombinere flere produkter fra Bloomintongs sortiment skaber du en gennemgående stil i hjemmet og en rød tråd i indretningen.

 

Populære møbler fra Bloomington hos Trademax

Lad dig inspirere af de stilrene møbler fra Bloomington! En af de mest populære møbler fra Bloomington i vores sortiment er den tidløse Howard sofa. Kombinere med flere forskellige modeller og størrelser i en smuk sofagruppe eller lad en enkelt blive hjemmets højdepunkt. Uanset hvad du vælger så kan du være sikker på at du kan slappe af med stil!

 

Howard sofaer fra Bloomington

Den klassiske Howard sofa er et oplagt valg til det moderne hjem i dag. Vælg mellem enkelte Howard sofaer eller komplette sofagrupper i forskellige former. Vælg mellem dejlige farver som:

 

  • Grå
  • Sort
  • Beige
  • Blå
  • Olivengrøn
  • Brun

 

Stole i moderne design fra Bloomington

 

Komplettere mange rum i dit hjem med en trendy stol. I vores sortiment fra Bloomington finder du moderne stole med smukke detaljer som kan bruges som indretningsdetalje eller som kan komplettere dit spisebord på en stilfuld måde.

 

Spisebordssæt og borde

Hos Bloomington finder du også prisværdige spiseborde, spisebordssæt, sofaborde med eller uden opbevaring, og sideborde. Fuldend dit hjem med møbler og indretning fra Bloomington!

 

Bestil Bloomington online fra Trademax

Gør et trygt og smidigt køb med kun få klik og bestil dine nye favoritter fra Bloomington hos Trademax. Prismatch og 14 dages fortrydelse!

132 stk produkter
Viser 24 av 132 produkter
1
...
6