Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Chemoform - alt inden for pool og spa

Chemoform Scandinavia tilbyder et komplet sortiment af pool- og spa produkter. Her finder du alt fra poolen til haven til mere avancerede pool projekter.

Chemoform - Europas ledende pool producent siden 1962

Chemoform Scandinavia blev grundlagt i år 2005 som en del af Chemoform Group som er et ledende selskab i Europas pool industri. Chemoform blev grundlagt i år 1962 og har efter ca. 60 år i branchen erhvervet ekspertise og blevet et velkendt varemærke. Chemoform er et familieejet firma med 550 ansatte i mere end 10 lande. Hovedkontoret ligger uden for Stuttgart i Sydtyskland hvor de også har størstedelen af deres produktion. Chemoforms forretningsidé er at levere produkter der møder alle behov, ønsker og budgetter hos sine kunder. Derfor finder du produkter i alle prisklasser i Chemoforms bredde sortiment.

 

Chemoform hos Trademax

I vores sortiment af produkter fra Chemoform finder du alt fra fritstående og nedgravet pools till pooltilbehør og badelegetøj - alt du kan have brug for for at gøre dit pool køb komplet! Er du på jagt efter en luksuriøs fritstående pool i stilfuldt design som forvandler din have til et luksushotel og sommerens højdepunkt? Eller måske en dejlig nedgravet pool hvor du kan nyde sommeraftenerne? Har du brug for en ny poolstige, rengøringsprodukter, et net eller andet tilbehør? Uanset hvad, så finder du det i Trademax sortiment fra Chemoform

 

5 stk produkter
Viser 5 av 5 produkter