Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Comfort Garden - havemøbler med kvalitet

Stilsikre, prisværdige og holdbare havemøbler i polyrattan og nonwood som kan tåle at stå ude hele året. Fuldend terrassen med havemøbler fra Comfort Garden!

Slidstærke havemøbler i polyrattan og nonwood

Comfort Gardens havemøbler er fremstillet i polyrattan og nonwood hvilket gør dem meget holdbare samtidigt som de er nemme at vedligeholde. Både polyrattan og nonwood er holdbare materialer som næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse og kan stå ude året rundt. De er vejr og UV-bestandige samt vandafvisende hvilket gør dem til det perfekte materialevalg til havemøbler!

 

Forlæng levetiden på dine havemøbler

Comfort Gardens havemøbler er både holdbare og slidstærke men for at øge livslængden og formindske risikoen for slitage anbefaler vi at du bruger et af Comfort Gardens møbelovertræk. Match dine havemøbler med en smuk hyndeboks for at beskytte hynderne mod både vand og snavs. Hyndebokse findes i blandt andet polyrattan og nonwood, og i fler farver for at passe sammen med dine havemøbler.

 

Brug Comfort Garden året rundt

Udnyt din terrasse med en parasol eller pavillon når sommerdagene er varmest og en terrassevarmer når for- og efterårskulden kommer. Køl dig ned i et af Comfort Gardens dejlige spabade om sommeren og varm dig en kølig vinterdag. Med Comfort Garden skaber du en have du kan nyde året rundt!

 

Comfort Garden - holdbare havemøbler med design og kvalitet

Comfort Garden er blevet et af Sveriges ledende varemærker indenfor havemøbler og ligger blandt andet bag de populære serie Bahamas, James og Sierra. Det er også Comfort Garden der ligger bag vores luksuriøse spabade som blandt andet Jupiter, Galaxy, Pluto og Earth. Med Comfort Garden havemøbler skaber du et naturligt og dejligt fællesskab på din terrasse. Comfort Garden tilbyder hundredvis af havemøbler med forskellige funktioner og design men alle har noget til fælles: høj kvalitet, stilsikkert og prisværdigt!

861 stk produkter
Viser 24 av 861 produkter
1
...
36