Concept 55

Concept 55 - møbler til det moderne hjem

Varemærket Concept 55 har et bredt udbud af møbler i moderne design. Med sine neutrale farver og smukke former er disse møbler lavet til det moderne hjem.

Moderne design med en hyggelig fornemmelse

Concept 55 er et varemærke med møbler i moderne indretningsstil. Søger du møbler med en hyggelig og hjemmelig fornemmelse samtidig som du holder dig inden for de seneste indretningstrender, har du fundet det helt rigtige! Møblerne fra Concept 55 har et moderne design og en stilren form.


Den moderne og holdbare indretningsstil

Med fokus på den moderne indretningsstil vil Concept 55 kunne give dig møbler som skaber harmoni i alle rum. Tænk blødt design med runde former som møder det mere stramme og elegante, og dit hjem vil ånde af modernitet og leg på samme tid.


Det skal være sjovt at indrette!

Concept 55 syntes det skal være både nemt og sjovt for dig at indrette dit hjem, og derfor passer møblerne rigtig godt i kombination med hinanden. Mange af møblerne går i neutrale farver som for eksempel hvid, grå, beige og sort, men der findes også farveglade møbler og indretningsdetaljer. Vælg blandt det store sortiment og find dine favoritter som passer allerbedst hjemme hos lige præcis dig!

Viser 414 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne