Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Dorel Home – møbler der passer overalt

Dorel Home er varemærket til dig der vil indrette din bolig med smukke og stilrene møbler til fantastiske priser. Uanset hvor meget plads du har i dit hjem så kan du finde møbler fra Dorel Home der passer lige præcis dine behov.

Hvilke produkter sælger Dorel Home?

I sortimentet fra Dorel Home er det lige så nemt at finde praktiske løsninger til den lille lejlighed som at finde møbler der fylder større pladser ud. Du kan for eksempel købe en creme hvid kommode med masser af opbevaringsmuligheder, en smuk drinksvogn og behagelige sovesofaer.

 

Hvilke møbler fra Dorel Home kan jeg finde hos Trademax?

På Trademax finder du blandt andet det lille sidebord Owen, spisebordet Fold away der nemt stilles væk, det stilrene TV.bord Elmwood og den dejlige 2-personers sovesofa Harper. Klik rundt i sortimentet hos os og vælg dine favoritter ud allerede i dag!

 

Hvorfor skal jeg vælge Dorel Homes møbler?

Dorel Homes møbler er nemme at montere og placere uanset størrelsen på rummet, uden at kompromisse med stil eller komfort. Møblerne er desuden af god kvalitet. Sidst men ikke mindst er varemærket desuden ikke et der tærer for hårdt på tegnebogen.

66 stk produkter
Viser 24 av 66 produkter
1
...
3