1271012(3).jpg

Drömvik

Drömvik - 10 års garanti på alle senge

Drömvik er et senge varemærke med målet at kunne tilbyde dig en god nattesøvn. Uanset om du leder efter en kontinentalseng, boksseng, elevationsseng, opbevaringsseng eller komplet sengepakke finder du det hos Drömvik.

Drömvik - for en god nattesøvn

Din søvn er en af de vigtigste ingredienser for dit helbred. Derfor er Drömviks største mål at kunne tilbyde dig lige præcis det - en god nattesøvn. Drömvik har flere forskellige serier og typer af senge at vælge imellem. Uanset om du leder efter en kontinentalseng, boksseng, elevationsseng, opbevaringsseng eller en komplet sengepakke finder du det her. Med en seng fra Drömvik kan du sove rigtig godt, år efter år!


Stil og komfort i en og samme seng

For Drömvik er det ikke kun vigtigt at du sover godt i din seng, det er også vigtig med sengens udseende. Drömvik ønsker at både stil og komfort opfylder dine krav så du føler at sengen passer perfekt ind i dit hjem. Samtlige senge fra Drömvik er derfor klædt i farver som tiltaler de fleste. Vælg mellem sort, mørkegrå, lysegrå eller beige - farver der passer ind i de fleste hjem og indretningsstile.


10 års garanti på alle senge fra Drömvik

Selvom Drömvik syntes at sengens udseende er vigtig så holder de aldrig tilbage på sengens komfort og kvalitet! Samtlige senge fra Drömvik er fremstillet af nøje udvalgte komponenter og materialer med ambition om at holde så længe som muligt. Det samme gælder sengens betræk, som er af et slidstærkt og holdbart stof. Takket være Drömviks præcision i produktionen af sine senge giver de dig 10 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Viser 212 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne