1734934(6).jpg

Eglo

EGLO - belysning med fokus på design og kvalitet

EGLO er et varemærke der tilbyder belysning i alle former og stile. I sortimentet fra EGLO finder du blandt andet bordlamper, pendler, loftlamper, spotlights, udendørsbelysning og badeværelsesbelysning.

Belysning til hjemmet - fra 1969 til i dag

Startsignalet til EGLO gik 1969 når Ludwig Obwieser lancerede virksomheden EGLO Leuchten, og året derpå åbnede den første fabrik i Østrig. Siden da har Eglo ekspanderet og allerede i midten af 1980’erne havde de etableret sig som en af europas ledende belysningsproducenter. I dag er EGLO en af de mest fremgangsrige leverandører af dekorativ belysning til hjemmet over hele verden.


Inspirationen kommer udefra

Med sin ledende position på markedet er det ikke mærkeligt at EGLO er en af de store trendsættere inden for belysning. Gennem sin stændige udveksling med sine kunder og samarbejde med velkendte designere sikrer de sig at alle deres produkter holder en høj kvalitet og moderne design. I udviklingen af nye produkter værdsætter EGLO sine kunders meninger og ønsker ekstra meget. Dette med ambitionen om at kunne tilbyde tilpasset belysning til alle typer af hjem.


Sådan sikre EGLO høj kvalitet

EGLO stiller høje krav på kvaliteten på sine produkter og tjenester. Derfor har de en meget omsorgsfuld overvågning af hele arbejdsprocessen, fra produkt idé til færdigt produkt. Med kompetent og uddannet personale, kvalitetssikringssystem og pålidelige partners kan de garantere den kvalitet de ønsker på deres produkter. Dette går hånd i hånd med deres miljøtænkning. EGLO beskytter miljøet ved at blandt andet kun bruge genbrugelig og miljøvenlig emballage, samt ved at med decentraliserede lager holde transportafstanden nede.

Viser 97 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne