Havemøbler fra Hillerstorp

Svenske Hillerstorp

Mange forbinder havemøbler med Hillerstorp hvilket ikke er så mærkeligt da de er skandinaviens største producenter af havemøbler. Med herkomst fra 30’erne fremstiller Hillerstorp stabile og velkonstruerede havemøbler til en god pris.

Kvalitet og stil fra Hillerstorp

Hillerstorp har snart eksisteret i 100 år og er skandinaviens største producenter, men fremstiller på trods af det stadig havemøbler i sine lokale fabrikker i Småland, Sverige. Prisfornuftige loungesæt, spisebordssæt, parasoller, hængesofaer og udekøkkener - så du kan indrette din terrasse lige præcis som du ønsker. Et perfekt valg til dig der ønsker havemøbler med specielt udvalgte materialer i kombination med design, funktion og holdbarhed. De arbejder blandt andet med svensk FSC-markeret fyrretræ, uden miljøfarlige stoffer, og polyrattan. Polyrattan er et slidstærkt og holdbart materiale som både er taknemmeligt og nemt at vedligeholde. Det er et UV- og vejrbestandigt materiale der kræver minimal vedligeholdelse og kan tåle at stå ude hele året. Alt du skal gøre er at tørre dine polyrattanmøbler af med en fugtig klud med jævne mellemrum for at fjerne snavs og holde dem i fin stand.

Skab den perfekte have for lige præcis dig

Hillerstorp tilbyder et bredt sortiment af havemøbler. Alt fra moderne sofaer og lænestole til prisfornuftige hængestole, hynder i forskellige størrelser og trendy farver, og møbelovertræk til dine havemøbler så de holder længere. Hillerstorp har både hyndebokse, smarte hyndeposer og andre vedligeholdelsesprodukter til dine havemøbler. Forgyld dit udendørsliv sammen med Hillerstorp og lad din inderside have det godt med hjælp af en dejlig yderside.

Viser 309 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne