Manor House

Viser 404 prisfornuftige produkter
ed25f505962805e16137edb5fd8dd78a.jpg

Manor House – Går tilbage til renæssancen

Manor House startede år 2008 med en vision om at fremstille møbler af højkvalitative materiale med herkomst fra den engelske landsby under det seneste århundrede. Inspiration hentes fra den traditionelle gamle lands stil, med karakteristiske møbler fra renæssancens tid.

Kampagne
Sortere efter

Manor House hos Trademax

Manor House tror stærkt på den solide tradition for håndværk og skiller sig primært ud med de nøje udvalgte små detaljer med stor betydelse. Vintage-inspirerede møbler gør hvert at håndværk skiller sig ud og bliver unikt. Med møbler som bidrager med charme, karakter og varme til hjemmet er Manor House blevet et populært varemærke hos os.


Populære møbler fra Manor House

Du kan på en nem og praktisk måde gøre dit hjem fuldendt med møbler fra Manor House. Dæk mange overflader til i dit hjem, store som små, og forgyld dine rum med sofistikerede møbler som skaber en rå og luksuriøs vintage følelse.


En af vores mest populære produkter fra Manor House er lædersofaer i forskellige kuløre som garanteret løfter det rum du vælger at placere dem i. Materialet er lige så smukt som det er fordelagtigt da det kun bliver smukkere med årene og er nemt at gøre rent ved spild. Et tiltalende møbel som hurtigt bliver højdepunktet i din stue!


Flere populære møbler fra Manor House er blandt andet:


Spisebordssæt

Hos Manor House finder du spisebordssæt som indeholder runde, kvadratiske, eller rektangulære borde i kombination med smukke stole. Et perfekt alternativ til dig der vil spare tid og investere i et spisebordssæt udvalgt til dig og dine behov!


Stole

Der findes forskellige slags stole som kan skabe en udtryksfuld følelse i dit hjem. Vælg mellem blandt andet spisebordsstole, lænestole eller barstole.


Udsmyk dit hjem med nye favoritter fra Manor House og bestil dem online allerede i dag hos Trademax - Prismatch og 14 dages fortrydelse!


Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Antal siddepladser
Farve
Antal stole
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kategori
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne