Billige badekar til alle badeværelser

Viser 59 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Hos trademax finder du alt fra klassiske badekar med løvefødder til boblebadekar og moderne massagebadekar! At synke ned i et varmt bad efter en stresset dag skaber dejlig harmoni i krop og sjæl. Badets afslappende effekt giver dig en behagelig pause fra den hektiske hverdag. Trademax har billige badekar online fra kendte varemærker, der alle holder høj kvalitet. Hos os finder du blandt andet siddekar, hjørnebadekar med brusevæg og alle de badetilbehør du kan tænke dig. Køb dit badekar fra Trademax let og praktisk med levering til døren!

Klassiske og moderne badekar fra Trademax

Et badekar skaber trivsel i badeværelset og giver mulighed for afslapning, ro og sjælefred til hele familien. Alle skal kunne købe et lækkert badekar billigt og derfor tilbyder vi st stort udvalg af badekarsmodeller i høj kvalitet til markedets bedste priser. Det skal desuden være let og praktisk at købe badekar. Vi tilbyder kvik levering til døren, ved et tid der passer dig, med mulighed for aftenlevering inkluderet, så du let, hurtigt og enkelt kan få dit nye badekar, uanset hvor i landet du bor. Du bestiller i ro og mag online og er ikke nødt til at skaffe trailer og tranportere selv, det ordner vi.

Fordele med at købe dit badekar hos Trademax

  • Hurtig levering til din dør på en selvvalgt tid, der passer dig.
  • Mulighed for at få levering båret helt ind i hjemmet
  • Konkurrencemæssige priser
  • Kvalitetstestede produkter
  • 14 dages fortrydelsesret

Vi vælger nøje de leverandører og producenter, som vi arbejder med. Alle produkter i vores sortiment er kvalitetstestede og godkendt i henhold til vores skarpe kvalitetskrav. Vores fokus er kvalitet, design, funktionalitet samt pris og det er nøjagtigt hvad du kan forvente at finde i vores sortiment med badekar. Når du bestiller fra Trademax kan du altid være tryg og sikker på at dit køb håndteres professionelt, sikker og med hurtige samt smertefrie leverancer. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os!

Støbt marmor badekar

Støbt marmor er et moderne materiale der gør det muligt at udvikle et helt ny type produkter som aldrig før har kunnet fremstilles. Ved at knuse marmorsten til pulver og blande det med en bindemateriale kan man støbe ægte marmor i helt frie former. Gennem denne process man man bl.a. lave flotte rundede badekar og vaske i marmor og endda til en fordelagtig pris! Udover den utroligt løkre fornemmelse som et marmor badekar giver er materialet også utroligt praktisk. Hvis du taber noget tungt og får en skade i dit porcelæ, emajle, akryl eller plast badekar, kan du være nødt til at bytte hele badekaret, men ridser og skader på støbemarmor kan du derimod let slibe væk med et midlt sandpapir, og så er det problem ude af verden - super smart! Med en badekar i støbt marmor har du et produkt der ser ud som nyt år efter år. Husk at badekar i støbemarmor kun skal vaskes med milde rengøringsmidler, f.eks. sæbevand. Klor eller andre skarpe produkter kan misfarve materialet.

Sanitær akyl badekar

Sanitetsakryl er et moderne syntetisk materiale som er utroligt let at holde rent og som kan formes på alle mulige tænkelige måder. Badkar i akryl er langt lettere at håndtere og installere end emaljerede klassiske kar, da de vejer mindre, men er mindst ligeså robuste og isolerer desuden varme bedre, så dit badevand holder en behagelig temperetur længere og sparer energi. Badekar i sanitetskryl undersøttes oftest med glasfiber for at gøre konstruktionen endnu mere robust og slidstærk.

Plastik badekar og bdbaljer til voksne

Badekar i plastik er slidstærke og lette at flytte rundt og kan endda tagse med til andre rum eller udenfor. Hos os kan du også finde den revolutionerede Badebalje for Voksne som giver alle muligheden for at få et badekar i hjemmet eller lejligheden.

Fritstående badekar med løvefødder

På Trademax.dk finder du et stort udvalg af billige fritstående badekar, bl.a. mange modeller med klassiske løvefødder i sølv, guld og krom. Et fritstående badekar er et elegant indslag til dig der har god plads i dit badeværelse eller til den der gerne let vil kunne flytte badekaret eller komme ind under det ved rengøring.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal personer
Form
Funktion
Bad Dybde (mm)
Stil
Udseende
Pris
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne