Siddebadekar - Små kar, store oplevelser

20Produkter
Vores bedste påske-deals
Populære filter:
Sortere efter

Et siddebadekar kan være løsningen til dig der elsker at bade, men som har begrænset plads i badeværelset. Med et siddebadekar kan du få bad-oplevelsen uden at badekarret bruger meget plads. Desuden er det langt mere økonomiskt og miljøvenlig da der kræves mindre vand til at fylde et siddebadekar, sammenlignet med større kar. Hos Trademax finder fy stilrene og billige siddebadekar i forskellige modeller og spændende former. Tjek vores udvalg og vælg dit favorit siddekar, så kan du nyde dejlig afslapning i badet og juble heureka!

Siddebadekar i rundt eller retlinjet design

Trademax har billige siddebadekar i såkaldt sanitetsakryl, som er et populært plastmateriale særligt egnet til fremstilling af badekar og håndvaske. Materialet er blødt og gør det muligt at skabe hidtil umulige former og designs, f.eks. kar med helt skarpe hjørner og rene linjer. Sanitetsakryl føles desuden dejligt mod huden, selv når det ikke er varmt. Overfladen er mindre glat når den er våd, end klassiske materialer og risikoen for at glide er derfor minimal, når du står i karret.

Hos os kan du finde siddebadekar i mange forskellige modeller og versioner, både med runde og kubistiske former.Hvilket design passer bedst til netop dit badeværelse? Tjek sortimentet på vores hjemmeside og klik dig frem til dit nye siddebadekar allerede i dag. Trademax har altid kvik levering til døren, på en tid der passer dig Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp med at vælge dit nye badekar!

Filter
Sortere efter Mest populære
Form
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Serie
Bad Dybde (mm)
Farve
Længde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Udseende
Antal personer
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Vores bedste påske-deals
Forventet levering inden 10 hverdage