Vasketøjskurv

Viser 56 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Vasketøjskurv til enklere og finere badeværelser

Har du en vasketøjskurv der bare står og ser kedelig ud? Eller er det så slemt at du samler vasketøj i plastikposer men du venter på din vasketid eller at du gider vaske tøj? Tag og skift den ud med en vasketøjskurv i smukt design med flere rum. Tilværelsen bliver nemmere og sjovere med en billig vasketøjskurv fra Trademax. Vælg mellem forskellige materiale og størrelser og handl billigt online!

Hvilken størrelse vasketøjskurv skal jeg vælge?

Du skal vælge vasketøjskurv efter størrelsen på din husholdning. Til en person er det nok med en almindelig vasketøjskurv til badeværelset mens større husholdninger kan have brug for en vasketøjskurv med 3 rum til forskellige typer af vasketøj.

Hvilke materialer er bedst til vasketøjskurve?

Når det gælder materiale på din vasketøjskurv bør det være fint med hvad som helst. Der fås smukke vasketøjskurve i forskellige materiale, også i træ, og alle har sin charme. De fungere godt uanset. Lad ikke vasketøjet ligge fugtig for længe i din vasketøjskurv!

Hvad er fordelene med en vasketøjskurv med flere rum?

De fleste har begrænset plads på badeværelset og ikke plads til flere vasketøjskurve. Da er det perfekt og desuden arbejdsbesparende at kunne sortere vasketøjet med det samme. Du kan separere 40 grader vasketøj og 60 graders vasketøj, eller lyst og farvet tøj, fra start og slipper på den måde ødelagt tøj.

Hvordan skal jeg tænke med farver?

Hvis du allerede har valgt farveskala til dit badeværelse bør du følge den, ellers fås flere varianter, fra flerfarvet til brun eller sort vasketøjskurv. Din vasketøjskurv kan også, med visse modeller bruges som for eksempel skammel.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Farve
Stil
Pris
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne