Køkkenbordplade & køkkenbord

109 stk produkter
1249981.jpg
Ved køkkenbordet skaber man gode stunder. Middage med familie og venner. Morgenmad før dagens arbejde. Store festmåltider. Hvis du har en god køkkenbordplade, er der gode chancer for at skabe alle de stunder og minder, der gør livet så meget mere værd at leve.

Skal dit køkkenbord opgraderes med en ny bordplade?

Hvad er en bordplade af laminat?

Laminat betyder i sig selv, at materialet består af forskellige lag, der er limet sammen. Teknikken er almindelig i forbindelse med både gulve og brædder, men også når man bygger både af træmaterialer. En laminatbordplade har normalt et holdbart overfladelag, der efterligner materialer som træ eller sten.

Er en bordplade i egetræ dyr?

Ja, det er det. I hvert fald sammenlignet med flere andre træsorter. Eg er holdbart, populært og eksklusivt. Kun 1,7 % af alt det træ, der hvert år kommer på markedet, er eg. Det skyldes, at et egetræ skal vokse i 150 år, før det kan fældes og forarbejdes til f.eks. en bordplade af egetræ. Du kan dog finde billige bordplader i egetræ her hos os på Trademax.

Kan bordpladen i mit køkken være lavet af metal?

En køkkenbordplade kan naturligvis også være lavet helt af metal. Metal er holdbart og let at holde rent. Hvis din bordplade skal kombineres med køkkenvasken, vil metal være ekstra praktisk, da alt kan passe sammen og være ensartet. Metal er et stilfuldt og praktisk alternativ.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende