Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Billedbelysning

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Smuk kunst skal fremhæves. Med smart billedbelysning sætter du dine malerier og billeder i fokus med alle sine smukke motiver og interessante abstraktioner. Hos Trademax finder du mange forskellige billedlamper, gallerilamper og malerilamper i forskellige designs og stilarter til billige priser. Lad dit hjems personlige galleri stråle og skab et hyggeligt lysmiljø i boligen.

  • Hvordan matcher jeg billede med belysning bedst?

    Vil du have mere diskret billedbelysning kan du med fordel vælge en lampe der matcher billedet. Et hvidt lampe armatur til en hvid ramme skaber harmoni og er diskret. Har du en smuk ramme af ældre stil der er formet og med fantastisk guldfarve kan du vælge billedbelysning i messing. På den måde øger du billedets udstråling.
  • Kan jeg bruge billedbelysning til andet?

    Jada, du kan for eksempel bruge billedbelysning til skabe et lys over et bestemt punkt, som planter eller andre genstande. Du kan give et varmt indtryk der vil give rummet en helt ny følelse. Flere lyskilder i et rum giver en hyggelig og designet fornemmelse. du kan også bruge billedbelysning over fotografier du vil fremhæve. Eller hvorfor ikke over et spejl?
  • Hvordan bør jeg sigte billedbelysningen for bedste effekt?

    For at få den bedste mulige effekt skal billedbelysningen sidde lige over billedet og være centreret. Lampen bør sidde nogle centimeter over billeder så lyset kan falde på den bedste måde. Billedebelysningen bør tilpasses efter størrelse. Har du et stort billede så mål bredden på det så du kan matche med billedbelysningen. Billedbelysning i LED har fordelen at teknikken tillader et mere kompakt format. LED er perfekt der hvor du vil have mere diskret belysning.