Skabsbelysning & bordbelysning

17 stk produkter
132260(207).jpg
Der er mange dele i hjemmet der har brug for belysning. Udover god køkkenbelysning er det ikke helt galt at have belysning i vitrineskabe, underskabsbelysning og køkkenbords belysning. Hos Trademax finder du belysning der fungere til alle hjem, uanset indretnings stil. Velkommen ind og udforske vores brede udbud.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvorfor har jeg brug for skabsbelysning?

Til rum hvor der ikke er plads til større lamper, men alligevel kræver belysning, passer skabsbelysning perfekt. Det kan være i bogreolen for at lyse dine bøger op eller ved at placere underskabsbelysning i køkkenet så du kan se hvad du laver på køkkenbordet. Garderoben er også et perfekt sted, da du slipper for at lede rundt i mørket for at finde det rigtige tøj. Med andre ord er anvendelsesområderne mange hvor du med hjælp af trådløs skabsbelysning kan placere lamperne lige hvor du vil.

Hvor kan jeg have underskabsbelysning?

Indret med underskabsbelysning på de steder du har behov for ekstra lys, som for eksempel i køkkenet eller i bryggerset. Du kan både indrette med belysning i eller under et skab for et lyse ting op og samtidig skabe en hyggelig følelse i rummet.

Hvilken lysteknik er bedst til underskabs- og skabsbelysning?

Det er med stor fordel at vælge skabsbelysning i LED eller med batterier. Udover at du spare mere strøm end med halogenpære holder de desuden også længere. Det er desuden en fordel at vælge skabsbelysning med dæmpe funktion. På den måde kan du styre lysstyrken efter behov.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende
Kan dæmpes
Forventet levering inden 10 hverdage