Fotobelysning & studiebelysning

58 stk produkter
1830701(1).jpg
Belysning er en vigtig del inden for fotografering. Nogen gange er det ikke så nemt at få et godt lys og mange gange vil man helst have naturligt lys. Men hos os på Trademax finder du et varieret udbud af studiobelysning der hjælper dig med at skabe det perfekte lys.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad er en softbox?

Med en softbox lampe kan du nemt styre lyset ved en fotografering. Fordelen er at du kan vælge hvor du vil have lys og hvor du vil have skygge. Med dette design lyser den lige ud hvilket kan give et hårdere lys ved fotografering.

Kan jeg købe fotoudstyr fra Trademax?

Hos os på Trademax kan du finde et komplet sæt med alt du har brug for til at lykkes med fotograferingen. Med hjælp af lamper, paraply til blitz, reflektorer og refleksskærm kan du være sikker på studio belysningen bliver perfekt. Desuden medfølger stativ, baggrund og transporttaske så du med sikkerhed har alt du skal bruge til fotograferingen.

Kan jeg købe studio belysning og fotobelysning billigt fra Trademax?

Hos Trademax vil vi tilbyde noget for alle. Derfor har vi et varieret udbud der passer alle tegnebøger, uanset hvilket behov du har af fotobelysning. Bladre blandt studiobelysning med forskellige funktioner og bestil det der passer dig bedst.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)