Fotobelysning & studiebelysning

1 stk produkter
1949224(1).jpg
Uanset om du fotograferer for sjov, har et hjemmestudie eller tager professionelle billeder, er godt lys vigtigt, når du tager billeder eller film. Sørg for at skabe den rette stemning og belysning til årets familiefoto, eller når det er tid til portræt- eller produktfotografering for din egen virksomhed. Uanset om du tager en selfie, er hobbyfotograf eller professionel fotograf, kan du købe fotolys og studielys billigt online hos os på Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad er fotolys og studielys?

Studio belysning er kunstigt lys, der skaber gode lysforhold, når du tager billeder eller film. Med studiobelysning kan du nemt kontrollere lyset i dine billeder og styre, hvor lyset og skyggerne skal placeres. Studio lys og fotolys kan bruges hele året rundt. Om efteråret og vinteren, når det er mørkt og dagslyset er svagt, er et belysningssæt særligt nyttigt til at tilføje et attraktivt og smigrende lys til dine fotografier.

Hvilken studiobelysning har jeg brug for?

Hvilken slags fotobelysning du har brug for, afhænger af det motiv, du fotograferer, og om du ønsker hårdt eller blødt lys i dine billeder. Hvis du tager portrætter indendørs, vil du måske gerne have en flot baggrund for at skabe en ""ren"" baggrund i sort, hvid eller en farvestrålende nuance. Til portrætfotografering kan du også drage fordel af en reflekterende skærm, der hjælper dig med at fange og lede lyset fra fotolampen derhen, hvor du ønsker det. Den reflekterende skærm hjælper dig simpelthen med at skabe smukt lys i dine portrætter.

Hvilken størrelse og farve af reflektor har jeg brug for?

Reflekterende skærme er en meget praktisk tilføjelse til din studiobelysning. En reflekterende skærm giver dig mulighed for at skabe forskellige toner og effekter i dine fotografier. En sølv- eller guld refleksskærm vil reflektere meget lys, men forskellen er, at gul refleks skærmen vil give dit billede en varm tone, mens sølvrefleksskærmen vil give en lidt køligere tone. Hvis du tager billeder i dagslys, kan du justere den reflekterende skærm, så den passer til de naturlige lysforhold. En sølv reflekterende skærm er fantastisk til overskyet vejr, mens en guld reflekterende skærm skaber smukke toner ved solnedgang, men også indendørs. Vælg størrelsen på din reflektor i forhold til motivets størrelse. En lille reflektor vil være en god tilføjelse til dit studie udstyr til portrætter, mens en større reflektor er fantastisk til fotografering af hele kroppen.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)