Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Glødepærer

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

At have den rigtige glødepære er vigtig til et funktionelt og hyggeligt hjem. Der fås mange forskellige glødepærer at vælge imellem: klassiske glødepærer, LED pærer, halogenpærer og sparepærer. Hos os på Trademax kan du købe glødepærer billigt online. Velkommen ind og bladre i vores store sortiment!

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan ved jeg hvilken glødepære jeg skal have?

  At vælge hvilken glødepære du skal have er ikke altid så nemt da der fås så mange forskellige at vælge mellem. Sammenligner vi LED pærer med glødepærer og halogenpærer har LED pærer et mere rettet lys. Vil du sprede lyset mere kan du vælge en glødepære med en hvid og mat overflade. Til fælles rum er det godt at have en glødepære der lyser med et varmt lys.
 • Hvilken sokkel skal jeg have?

  De mest normale størrelser på sokler er E27 og E14. Det er soklen der fortæller hvilken glødepære der passer til din lampe. Du skal derfor finde ud af hvilken sokkel din lampe har og dimensionen på den. Til en lampe der har en E27 sokkel skal du have en E27 glødepære, og til en lampe der har en E14 sokkel skal du have en E14 glødepære.
 • Hvad er lumen?

  Lumen er glødepærens lysstyrke. I dag sammenlignes det med watt hos gamle lamper. Jo højere tal desto mere lys. Det mest normale er LED- eller sparepærer hvor det anbefales at have 430-800 lumen. Dette modsvare 40-60 watt.
 • Hvordan indretter jeg smukt med glødepærer?

  At indrette med forskellige glødepærer kan skabe en unik indretningsdetalje i dit hjem. Du kan for eksempel hænge store glødepærer i forskellige længder over dit spisebord. På den måde har du skabt din helt egen loftlampe. Vil du skabe en hyggelig følelse kan du kigge på en glødepære med dimmer. Med disse kan du selv styre belysningen og følelsen i rummet. Vil du bruge lyset til at sætte lidt farve i din bolig har vi også farvede glødepærer. En farvet glødepære kan forandre dit hjem og skabe en sej effekt.