Black Friday - Största rean någonsin!

5% ekstra rabat på årets STØRSTE TILBUD - Black Friday!

Tilmeld dig til Trademax nyhedsbrev - Få en unik rabatkode som giver dig 5% ekstra rabat på årets store Black Friday-tilbud! Rabatkoden gælder hele vores sortimentet på Trademax.dk. Derudover er du den første til at tage en del af vores bedste Black Friday deals - Direkte i din indkøbskurv! Gå ikke glip af årets største prisfest!

Black Friday 2020 - Tilbud på møbler og indretning

Black Friday - Tilbud på møbler og indretning

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA og er en af de absolut største udsalg- og shoppingdage i verden. Black Friday ligger altid dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, den fjerde fredag i november, og er startskuddet for julehandlen med generøse rabatter og tilbud. På denne dag blive der omsat for omkring 50 miljarder kroner og køerne uden for butikkerne er ofte lange, allerede inden butikkerne overhovedet åbner. Mange sidder klar ved smartphones, tablets og computere lige når udsalget begynder, for at gøre et kup på de allerbedste tilbud. I USA begynder udsalget online ofte først på mandagen efter Black Friday, som kaldes Cyber Monday, hvilket altså helt enkelt er det samme som tilbudsdahem Black Friday, men kun hos online butikker.

Hvor selve benævnelsen “Black Friday” kommer fra er der flere forskellige teorier om. Mange mener at det betyder at butikkernes regnskabstal går fra røde minustal på bundlinjen til sorte positive fortjenester i og med at det store udsalg lokker mange kunder. samt at det længe ventede julesalg går i gang. De fleste påstår dog at navnet “Black Friday” har oprindelse i delstaten Philadelphia, hvor det fra omkring år 1961 først blev brugt af det lokale politi, for at beskrive det enorme trafikkaos, der opstod i forbindelse med denne vanvittige shoppingdag. Et mere eller mindre effektivt forsøg på at skræmme købeglade amerikanere til at blive hjemme.

Hvornår er det Black Friday?

Den 27. november 2020 er det tid til Black Friday for femte gang i Danmark! Her I Danmark startede de allerførste butikker med at holde Black Friday udsalg i 2013, hvorefter trenden hurtigt spredte sig. Allerede 2015 blev Black Friday årets største handelsdag i Danmark og siden da er salgsrekorden blevet slået igen og igen. Hvert år tilbyder flere og flere butikker ekstra lave priser på julegaver og alle mulige andre ting på Black Friday. Så sæt kryds i kalenderen, den 27/11/2020 er det altså tid til tilbudsfest igen!

Vil du have en påmindelse og få information om gode tilbud til Black Friday? Tilmeld dig vores Black Friday nyhedsbrev her forneden, så får du opdateringer og mere information, når det er tid til at shoppe løs:

Hvorfor skal man købe møbler på Black Friday?

Black Friday er blevet et velkendt koncept, som mange venter på hele året, for at kunne gøre et godt køb når dagen indfalder. Mest populært er det at gennemføre køb, som man har planlagt i lang tid, f.eks. køb af møbler. Black Friday er det perfekte tilfælde til at bytte en gammel sofa eller seng, som du alligevel havde tænkt dig at komme af med. Gennemsnitsprisen for en sofa eller seng er markant højere end andre typiske varer. Selv en forholdsvis lille nedsat pris på 5-10% kan derfor betyder at du sparer rigtigt mange penge på dit køb.

Køb møbler og andre boligvarer online hos Trademax på Black Friday, så undgår du lange køer i jagten efter billige møbler af høj kvalitet. Vi starter vores møbeludsalg allerede klokken 00:00 og er åbne 24 timer i døgnet. Sid parat ved tasterne og få fantastiske rabatter og tilbud i ro og mag - de store kup er kun få klik væk!

Udsalg på Black Friday og Cyber Monday hos Trademax

Selvfølgelig fejrer vi Black Friday på Trademax, med alle de bedste tilbud på møbler, bad- og boligvarer. Gik du glip af Black Friday? Intet problem! Vi fejrer selvfølgelig også Cyber Monday, hvor vi forlænger mange af vores fantastiske Black Friday tilbud på sofaer, lænestole, senge, spiseborde, stole, vitrineskabe, badekar, tv-borde og meget mere. Vi byder velkommen til en kæmpe tilbudsfest og giver dig mulighed for at gøre et rigtigt godt køb. Vi vil opdatere med nye tilbud hele døgnet og tillægge nye tilbudsvarer, alt for at du skal kunne snuppe en super dea! på netop det du mangler Udover Black Friday og Cyber Monday er Black Weekend også blevet et hit. På Trademax.dk vil vi holde Black Weekend med gode tilbud hele weekenden efter Black Friday, så du har endnu flere muligheder for at handle til fantastiske tilbudspriser.

Kan du ikke vente til Black Friday? Tjek vores aktuelle tilbud og udsalg på masser af møbler og boligtilbehør. Vi kan ikke garantere at det der er på tilbud i dag også vil kunne fås til en lige god tilbudspris til Black Friday. Så hvis du finder noget du vil have allerede i dag bør du ikke tøve!

Møbler og indretning på Black Friday

Blandt vores store udbud af boligvarer finder du alt fra sofaer og senge til indretning, badekar og tæpper. Vi tilbyder altid 14 dages fortrydelse og kvik levering til hjemmet, på en tid der passer dig, inklusive mulighed for aftenlevering, så at du kan shoppe løs blandt et stort og billigt sortiment, uanset hvor du bor!

Når det er tid til black friday spørger vores kunder særligt efter tilbud på populære varekategorier, som vi er førende inden for i Norden - både når det gælder prissætning og udbud. De ting vores kunder oftest søger efter på Black Friday er:

Blandt vores mange sofaer er Crazy serien den mest populære, særligt med chaiselong. Crazy sofa med chaiselong er en klassisk og tidløs model der passer til de fleste hjem. Blandt vores senge er Happy kontinentalseng klart den som vores kunder bedst kan lide. Happy findes desuden i mange forskellige størrelser og farver. Hos Trademax finder du noget for alle tegnebøger, fra discount til luksus. Det er dine egne krav på bekvemmelighed, der bestemmer hvor meget du bør investere i en ny seng eller sofa.

At købe lamper og lyskæder på Black Friday er også utroligt populært. Med tanke på at Black Friday ligger i slutningern af november, kun få uger fra årets mørkeste dag den 21. december, er det meget populær at kæbe mere belysning. Ikke at forglemme er også julen. Black Friday er den perfekte mulighed til at købe julelys og julebelysning billigt kun få dage inden julemåneden. Tæpper, indretning, billeder eller anden kunst handles også stort ind til brug som julegaver. Se vores store udbud på Trademax.dk og vælg dine favoritter inden Black Friday.

Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.
Når du bruger hjemmesiden og vores tjenester, vil vi behandle dine personlige oplysninger i henhold til vores integritets policy.