Spring overskrift over og gå videre.

Vinterudsalg 2024

Vinterudsalget er det store årlige udsalg, som næsten er lige så traditionelt som julen selv. Normalt finder vinterudsalget sted i dagene mellem jul og nytår, men vi hos Trademax kan simpelthen ikke vente så længe. Vi starter vores store vinterudsalg allerede før jul. Udnyt muligheden for at gøre et kup på møbler og boligtilbehør til pressede priser og fantastiske rabatter. Hold øje med årets vinterudsalg for ikke at gå glip af vores bedste tilbud.

Vinterudsalg på møbler & indretning - Gør dine kup her!

Vær med fra start og gør "sidste-øjebliks-julegavekøb", eller besøg vores vinterudsalg og lad det være en velkommen og afslappende afslutning på julefestlighederne. På vores vinterudsalg kan du afslutte året med at købe møbler og boligtilbehør, som du virkelig ønskede dig, men måske ikke fik i julegave. Lidt som selvvalgte julegaver i bagefter, fra dig til dig. Vores vinterudsalg er fyldt med helt utrolige fund til hjemmet. Sofaer, senge, lænestole, kommoder, vitrineskabe, pejse, tæpper, belysning og luksuriøse spa-bade er bare et udvalg af alle de produkter, som du vil finde til ekstraordinære udsalgspriser under vores store vinterudsalg. Gør et kup til entréen, soveværelset, stuen, køkkenet, spisestuen, badeværelset eller terrassen. Vi har møbler og boligtilbehør til alle budgetter, stilarter og hjem, fra budget til luksus, klassisk til moderne. Gå ikke glip af chancen for at forny hjemmet med stilfulde og prisvenlige møbler og indretningsaccessories, samtidig med at du sparer penge, som du derefter kan bruge på andre ting i 2025.

Nem online shopping med gratis hjemmelevering

Gør det bekvemt og enkelt for dig selv - klik hjem de bedste fund til hjemmet direkte fra sofaen. På Trademax.dk har vi samlet rabatter og udsalgspriser tilgængelige for dig døgnet rundt, så du kan handle i ro og mag, når det passer dig. Undgå stress og trængsel i butikkerne, og køb i stedet møbler og boligtilbehør online på vores vinterudsalg. Tænd for computeren og sæt dig godt til rette - dine superkup er kun et klik væk! Vi leverer møblerne fragtfrit med hurtig levering og fuld returret, hvis du ikke skulle blive tilfreds. Vi klimakompenserer desuden for en stor del af vores hjemmeleverancer. Som en ekstra service kan du få dine varer leveret om aftenen, og skulle du have brug for hjælp til at bære dine nye møbler op, tilbyder vi også hjælp med det. Desuden får du altid 365 dages åbent køb, når du handler hos Trademax.dk. Alt dette for at garantere dig en tryg og sikker e-handel.