Bakker & fade

Viser 168 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Servere aftensmaden på smukke fad eller overrask din partner med morgenmad på en fin bakke! Her finder du en stor mængde smukke fade og bakker i forskellige stile. Til dig der leder efter brugbare fade til at servere mad på har vi mange stilrene varianter der lader maden stå i fokus. Her fås desuden også praktiske bakker som du kan “hænge” over sofaens armlæn - perfekt til morgenkaffen. Udover vores serveringsfade kan du også købe dekorative bakker til lys eller måske små planter i farveglade krukker.

Runde, rektangulære eller kvadratiske bakker

I vores sortiment af bakker og fade kan du garanteret finde noget der passer. Vi har samlet alle tænkelige former og farver så du kan finde noget der passer lige præcis dig og din indretning. Til dig der kan lide den lyse og landlige stil fås smukke bakker fra InLiving, disse er fremstillet i træ og malet i hvid farve som flager for at se antik ud. Vi tilbyder desuden klassiske og elegante bakker og serveringsfade i stål med dekorative mønster. Et fin bakke er perfekt til at bære fødselsdags morgenmaden ind på, eller servere gløgg til jul.

Når du vil præsentere salaten på en ekstra fin måde eller hvis du vil lægge det grillede kød frem lidt mere eksklusivt end normalt kan du bruge et smukt serveringsfad. Vi tilbyder både stilrene porcelænsfade i hvid men også i blødere former og andre materialer, for eksempel granit eller skiffer. Vi har fine bakker i hele serier, her kan du for eksempel finde matchende produkter til både badeværelset og køkkenet.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne