Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 9 av 9 produkter

Det siges, at vi spiser med øjnene, og det er nok sandt. Sørg for at dække smukt op til dine middagsgæster, da borddækningen og dekorationerne er halvdelen af fornøjelsen. Med vores flotte serveringsfade kan du uden problemer skabe en festlig stemning, der passer til både festen og den romantiske middag. Vi tilbyder både serveringsfade af glas og serveringsfade af porcelæn. Ud over de fine serveringsfade kan du også købe smarte køkkenredskaber hos os, f.eks. nye træbrædder til både servering af middagen og skæring af maden. Til alle, der elsker at bage, er vores kagefade et must. Her kan du vælge mellem lækre varianter i både glas og metal samt i forskellige farver. Et kagefad er perfekt til de nybagte kager, men fungerer også godt til servering af frugt. Vi har også praktiske muffinsforme i silikone, perfekte til dig, der kan lide at bage. Gennemse vores sortiment, vi har ofte tilbud og nedsatte priser på populære indretningsprodukter. Når du bestiller dit serveringsfad hos os hos Trademax, kan du forvente at få det hurtigt leveret hjem.

Hvilken størrelse serveringsfad skal jeg vælge?

Det er altid godt at have en samling af forskellige størrelser serveringsfade. Hvis du skal servere kaffe og småkager, vil du måske have små serveringsfade, og hvis du skal servere en stor og lækker salat, kan et stort serveringsfad foretrækkes. Gør borddækningen sjovere med serveringsfade i forskellige former. Vi har både runde serveringsfade, firkantede serveringsfade, aflange serveringsfade og serveringsfade i forskellige former.

Hvad kan jeg servere på mit serveringsfad?

Server middagen på smukke serveringsfade! Her finder du serveringsfade til enhver lejlighed, om du skal servere en stor salat, anrette en plankebøf på en plankebræt eller bare ønsker at servere frugten på et smukt serveringsfad. Serveringsfade i forskellige varianter er vigtige elementer i køkkenindretningen og noget, der virkelig kan præge indretningen. Uanset om du kan lide enkle detaljer i dæmpede farver som grå, sort og hvid, eller om du kan lide mere farverige detaljer, kan du med garanti finde et fad, du vil sætte pris på hos Trademax.

Hvad er fordelene ved serveringsfade?

At servere maden på en smuk måde er en vigtig del af måltidsoplevelsen. For det er så meget mere behageligt, hvis den mad, du har brugt tid og anstrengelse på at lave, serveres på et smukt og tiltalende serveringsfad. Et flot serveringsfad er ikke kun behageligt for øjet, men også utrolig praktisk under dine dejlige familiemiddage.