Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Serveringsbakker

33 stk produkter
Viser 24 av 33 produkter
12

Populære filtre

Her hos os på Trademax har vi et bredt udvalg af forskellige serveringsbakker. Uanset om du har brug for en serveringsbakke til at spise morgenmad i sengen eller til at servere kager, har vi alle typer af serveringsbakker og madbakker, du har brug for online her hos os.

Hvilke forskellige typer serveringsbakker har I?

Vi har masser af forskellige typer bakker for at dække alle dine serveringsbehov her på Trademax. Skal du have en picnic i haven? Så kan en bakke med kanter være nyttig, så maden ikke glider væk. Vi har også bakker til kager med tilhørende låg og serveringsfade, hvor du kan servere kager eller frugt, for eksempel.

Hvad skal jeg tænke på, når jeg køber en serveringsbakke?

Først og fremmest, hvad har du brug for bakken til? Er det til at spise morgenmad i sengen, altså en morgenmadsbakke? At bære din mad eller kaffe fra punkt A til punkt B - en madbakke? Måske tænker du, at den skal fungere som dekoration med lysestager eller en vase med blomster - en dekorationsbakke? En firkantet serveringsbakke er nemmest at bære med to hænder, mens en rund kan bæres med en hånd. Hvis du vil bruge serveringsbakken til hyggelige morgener med morgenmad i sengen, kan en morgenmadsbakke være at foretrække. Hvis I er mange i familien, kan en lidt større bakke være mere praktisk end de mindre.

Kan man indrette med en serveringsbakke?

Absolut! At bruge en serveringsbakke som en del af en stilfuld indretning med pynteting, lysestager og vaser kan blive rigtig flot. En rund serveringsbakke kan se super flot ud på et rundt sofabord, for eksempel. En flot serveringsbakke kan du opbevare synligt på køkkenbordet lænet mod væggen eller som et sted, hvor du stiller krydderier og olier, som du vil have fremme.