Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Skriveunderlag

1 stk produkter
Vil du beskytte dit skrivebord mod uønskede ridser og snavs, men på en måde der både er praktisk og smuk? Så er du kommet til det rigtige sted. Med hjælp af et skrivebordsunderlag gør du lige præcis det. Bladre i trademax udbud for at finde det underlag der passer dig bedst. Bestil allerede i dag!

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvorfor skal jeg bruge et skrivebordsunderlag?

    Med hjælp af et skrivebordsunderlag kan du beskytte dit bord samtidig med at du får en blød overflade at skrive på. Det er også et praktisk og ergonomisk kontor tilbehør der passer perfekt til kontoret men fungere også rigtig godt til børn.
  • Hvilke skrivebordsunderlag modeller fås?

    Der fås mange forskellige modeller af skrivebordsunderlag at vælge imellem. Bladre blandt Trademax udbud og vælg mellem forskellige farver. Hos os på Trademax finder du for eksempel transparente skrivebordsunderlag. Vælg det skrivebordsunderlag der passer dig og dine behov.
  • Hvordan renser jeg mit skrivebordsunderlag?

    Da det beskytter dit skrivebord mod uønsket snavs, skidt og ridser er det dit skrivebordsunderlag der må tage det i stedet. Men vær ikke urolig, de er nemme at gøre rent. Du skal bare tørre underlagets overflade af med en fugtig klud.