Serveringsbakker

Viser 101 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Praktiske og dekorative køkkenbakker til dit køkken

Her hos os på Trademax har vi et bredt sortiment af forskellige serveringsbakker. Uanset om du skal bruge en serveringsbakke til at spise morgenmad på sengen eller til servering af kager, så har vi alt du har brug for online hos os.

Hvilke forskellige typer af serveringsbakker har i?

Vi har en masse forskellige slags bakker til dit køkken her på Trademax. Skal du have picnic i haven? Så er bakke med kanter måske en god idé, så maden ikke glider af. Vi har også bakker til lagkager med tilhørende låg og fad hvor du kan servere kager eller frugt for eksempel.

Hvilke materialer er jeres serveringsbakker?

Her på Trademax.dk har vi både billige og prisfornuftige bakker til dit køkken. vi har enkle serveringsbakker i plastik men også massive varianter i træ, porcelæn og kreamik. Hos os findes der noget for alle smage og stile.

Har i serveringsbakker med håndtag, til morgenmad eksempelvis?

Ja det har vi. På nettet hos os på Trademax fås bakker med håndtag på. Disse fungere perfekt til morgenmaden, eller hvis du hellere vil have en bakke med udfoldelige ben på som er specifikt udformet til at have i sengen.

Kan jeg få hjælp?

Vi på Trademax.dk findes her for dig som kunde og hjælper dig med det du har brug for. Velkommen ind til os og find din favorit blandt vores serveringsbakker og bestil derefter nemt, praktisk og bekvemt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne