Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Lys & dufte

26 stk produkter
Viser 24 av 26 produkter
12

Få ting gør et hjem lige så indbydende og hyggeligt som tændte lys. Når efteråret og vinteren nærmer sig, er der intet bedre end at krybe sammen foran en åben pejs og tænde hyggelige lys rundt omkring. Ved middagsbordet kan stearinlysene skinne og bidrage til en stemningsfuld middag. I vores udvalg af lys kan du vælge mellem både LED-lys og dejlige duftlys. Vælg mellem mange vidunderlige dufte som f.eks. pære og ingefær, kokos eller lotusblomst. Udover at lyset fra lysene er hyggeligt, bidrager duften også til en dejlig og hyggelig atmosfære.

DEKORÉR HJEMMET MED LYS

Kan man have tændte lys året rundt?

Levende lys passer mindst lige så godt til efterårsvejret som en sen augustaften i godt selskab med venner. Men når mørket falder på udenfor, er der næsten intet bedre end at komme hjem efter arbejde, tage et varmt bad og tænde levende lys på badeværelset. Der er noget fredfyldt og afslappende ved levende lys, og de skaber selvfølgelig en meget hyggelig stemning. Bestil velduftende lys eller sats på vores LED-varianter, der ikke udgør en brandrisiko! Hos os hos Trademax har vi alt, hvad du har brug for for at skabe et hyggeligere og mere behageligt hjem.

Hvordan har jeg tændte lys på en sikker måde?

For dig, der gerne vil undgå at glemme brændende lys, kan vores LED-varianter være interessante. Lysene ser utroligt realistiske ud, men er faktisk batteridrevne lys. Meget godt for dig med små børn! Hvis du stadig ønsker levende lys, er det godt at have stabile lysstager eller lysestager, hvor flammen er ""beskyttet"" fra omverdenen. Hvis du vil have kandelabre eller andre typer af lysestager, er det vigtigt, at du placerer lysene et sikkert sted. Et andet tip er at undgå at have fyrfadslys og stearinlys for tæt på f.eks. en lysestage. Når lysene står for tæt, varmer de hinanden op og kan lettere antænde.

I hvilke rum kan jeg have duftlys og duftpinde?

Duftlys og duftpinde passer i alle rum i hjemmet. Det kan være rart at have de velduftende lys eller pinde i entréen for en behagelig aroma, så snart du og dine gæster træder ind. Et duftlys i soveværelset, hvor du kan betragte den varme flamme, der langsomt bevæger sig, har en afslappende effekt, især hvis lyset dufter godt. Vores duftlys fra Aromabotanical passer mindst lige så godt til dit hjem som at give det som en gave.