Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Lysestager & lanterner

22 stk produkter
Adventsstage
Adventsstage
Kandelaber & lysestage bord
Kandelaber & lysestage bord
Viser 22 av 22 produkter

Populære filtre

Der er noget helt specielt ved lysestager. Med tændte lys i dem kan de på et øjeblik helt forandre et rum fra at være hverdagsligt og kedeligt til at være stemningsfuldt og hyggeligt. Man kan næsten ikke undervurdere effekten, som lysestager har på et hjem, og når du først oplever det, vil du aldrig stoppe med at bruge dem. Lysestager er det, der gør de mørke, kolde aftener, som vi så ofte oplever i Danmark, føles behagelige og endda vidunderlige. Med lysestager i dit hjem vil du med andre ord virkelig have det godt, uanset om det dannske vejr måske ikke inviterer til det. Lysestager er også mere end bare en kilde til hygge og stemning. De er i sig selv en meget elegant og stilfuld indretningsdetalje, som både kan fås i klassisk tidløs design og mere moderne udgaver. Det betyder, at det ikke spiller nogen rolle, hvilken indretningsstil du har i dit hjem - du vil kunne finde lysestager, der passer helt perfekt til den stil, du allerede har i dag! Sørg for at gøre en stor indsats for både din indretning og din hyggestemning. Opdag vores store udvalg af forskellige lysestager til mange forskellige lejligheder!

Skab en hyggelig stemning med lysestager og lyseholdere

Hvordan fjerner man stearin fra lysestager?

Den nemmeste måde at fjerne stearin fra dine lysestager og lyseholdere er, hvis materialet tillader det, at sætte dem under koldt rindende vand i et stykke tid. Det vil blødgøre stearinen, der sidder fast på lysestagen. Tag derefter en smørkniv eller lignende og skrab forsigtigt stearinresterne af dine lyseholdere.

Hvilke materialer på lysestager og lyseholdere har Trademax?

Lysestager fra Trademax laves i mange forskellige materialer. Her finder du blandt andet lysestager i messing, sølv, kobber, træ og mange andre udseender og materialer. Vi har et bredt udvalg af lysestager i forskellige materialer, så du kan finde lige den type lysestage og lyseholder, du leder efter.

Skal lyseholderne have samme stil som resten af min indretning?

Nej, bare fordi du har en stil på din indretning, betyder det ikke, at du ikke kan eksperimentere med at blande stilarter i din indretning. At prøve at gøre det med lysestager og lyseholdere kan være en god begyndelse, da denne indretningsdetalje i sig selv er meget varieret. Lysestager og lyseholdere er også en relativt billig indretningsdetalje, så du kan nemt prøve dig frem uden at blive ruineret. I vores store udvalg kan du tillade dig at være kræsen, for her vil du finde lysestager og lyseholdere i mange forskellige stilarter - fra klassisk til topmoderne.