2040664(1).jpg

Duftpinde holder dit værelse frisk og lækkert uden at du behøver at tænde stearinlys. Duftpinde er en elegant løsning til at bringe en harmonisk duft ind i dit hjem, og du kan have dem stående i en smuk vase eller skål.

Skab en aromatisk atmosfære derhjemme med duftpinde

Hvorfor skal jeg have duftpinde?

Duftpinde er en nem måde at skabe en god atmosfære i dit hjem på. Du behøver ikke at huske at slukke et fyrfadslys eller et duftlys, fordi stavene afgiver duft bare ved at stå ude i deres beholder. I modsætning til røgelse, som også afgiver en duft, afgiver dine duftpinde ikke røg, men kun duften af den olie, de er placeret i.

Hvornår kan jeg bruge duftpinde?

Du kan altid have duftpinde stående fremme, hvis du ønsker, at duften skal blive i dit hjem. Hvis du vil have en let duft, skal du ikke bruge for mange pinde, og hvis du vil have en kraftigere duft, skal du putte flere pinde i olien. Du kan fjerne pindene helt og lukke flasken igen, hvis du ikke ønsker nogen duft overhovedet, eller hvis du ønsker at ændre duften.

Hvordan bruger jeg duftpinde?

Når du bestiller duftpinde, modtager du et sæt træpinde i en forseglet pakke sammen med en olie efter eget valg. Du behøver ikke at bruge alle pindene på samme tid, du kan starte med et lille antal pinde. Åbn derefter forsigtigt beholderen med den aromatiske olie efter eget valg, og læg pindene i den. Når dine duftpinde har absorberet olien, vil du kunne mærke, at duften spreder sig.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Pris
Fra(kr)
Til(kr)