Duftlys

42 stk produkter
2039640(1).jpg

En nem måde at skabe stemning i et rum på er at fylde det med en god duft. Dufte fremkalder minder og følelser. Duftlys eller duftpinde skaber en følelse af velvære og er indbydende. Med din egen duft kan du skabe dit eget personlige hjem. Du kan også variere duften alt efter årstid og anledning. At tænde et duftlys, når du kommer hjem, er som at skabe et velkomstritual for sig selv og andre. Kombinationen af stearinlys og en god duft, der spreder sig i rummet, er normalt værdsat.

Skab en afslappet atmosfære derhjemme med duftlys

Hvad er materialerne i duftlys?

De fleste duftlys er lavet af sojavoks eller sojaolie og forskellige duftolier. Lyset er placeret i et varmebestandigt glas.

Hvorfor er der låg på duftlysene?

Låget på duftlysene er til for at beskytte lysene mod støv, når du ikke bruger lyset. Det fungerer også, når du vil slukke flammen. Når du vil slukke lyset, kan du sætte låget på, og flammen vil slukke.

Hvilket duftlys skal jeg vælge?

Hvilken duft du vælger er selvfølgelig en smagssag, men du kan tænke på samme måde som med parfume. En tung, stærk duft er ikke for alle, så vælg en let, neutral duft, som kun antydes. Den må ikke være for stærk. En for stærk eller overvældende duft kan også gøre dig træt. Du kan variere alt efter årstiden og vælge krydrede dufte omkring jul og mere friske dufte om sommeren. Men først og fremmest skal du kunne lide din duft. Prøv dig frem og find din favorit.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)