Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 92 produkter
1
...
4

Hvad enten det er dyrebar kunst, kærlige billeder eller dekorative motiver, du ønsker på dine vægge, har vi et bredt udvalg af fotorammer og billedrammer til dig. Find de størrelser, farver og stilarter, der passer til dig, blandt vores billige rammer. Vælg dine rammer i samme farve og størrelse for at skabe et ensartet udtryk eller i forskellige størrelser og stilarter for at skabe variation.

Saml dine bedste minder i en fotoramme

  • Hvilken fotoramme skal jeg vælge til mange billeder?

    Du kan købe flere rammer og f.eks. gruppere dine fotorammer efter tema på væggen. En anden mulighed er at købe en fotoramme, der kan indeholde flere billeder i samme ramme, hvilket ofte ser meget flot ud. Det er muligt at have mere end én multi-fotoramme på den samme væg, hvis du ønsker at skabe en fotovæg.
  • Hvordan skal jeg placere mine fotorammer?

    Det anbefales normalt, at du placerer dine rammer med den øverste kant på linje. Hvis du har mange små rammer, som du vil sætte sammen, skal du blot lade de øverste rammer være på linje med hinanden. Hvis du sætter rammer med fotos eller billeder op over en sofa eller et bord, er det en god idé at centrere dem.
  • Hvad kan jeg sætte i en billedramme?

    Mulighederne er uendelige, når det gælder om at sætte noget i en fotoramme eller billedramme. Du kan selvfølgelig indramme billeder, plakater og fotos, men du kan også sætte andre ting i dine rammer. Hvorfor ikke indramme en t-shirt fra en mindeværdig koncert? Eller måske har du noget fint tøj fra din barndom, som du gerne vil hænge på væggen og mindes?