Gasgrill TILBUD

2 stk produkter
1380632(11).jpg

Med en gasgrill kan du ikke fejle med din grillfest. Lige nu har vi hos Trademax udsalg på gasgrill i forskellige størrelser. Det gør det nemt at finde en grill, der passer perfekt til dig og dit hjem. Vores gasgrill har alle en elegant og stilfuld design og er lavet til at holde i mange grill-sæsoner. Flere har også kroge til grillværktøj og sideborde, der giver en praktisk arbejdsplads til at skære kødet eller blande grillsovs. Med en gasgrill fra os er det nemt at få de grill-aftener, som du altid vil huske med varme.

UDSALG på gasgrill til små og store grillfester

Hvad er fordelene ved en gasgrill?

Med den type gasgrill, som vi hos Trademax har udsalg på lige nu, bliver det meget nemmere at grille og opnå et perfekt grillresultat. Det skyldes, at gasgrillen bliver varm med det samme, når du tænder den. Men det er også hurtigt at regulere temperaturen og tilpasse den efter det, du griller.

Hvor skal jeg placere en gasgrill bedst?

En gasgrill er lavet til udendørs brug. Hos Trademax anbefaler vi, at den type gasgrill, som vi har på udsalg lige nu, placeres på en jævn overflade, så den står stabilt. Grillen bør heller ikke stå for tæt på husets facade, parasol, havemøbler og andet, der let kan begynde at brænde. Når du er i gang med at grille, skal gasflasken altid placeres ved siden af grillen på en sikker afstand og ikke i rummet under grillen.

Hvordan passer og rengør jeg en gasgrill?

At rengøre en gasgrill er nemt. De gasgrill, som vi har på udsalg, er også udstyret med en beholder eller fedtbakke, der opsamler fedt, der drypper. Du kan nemt rengøre grillristen ved at børste den med en stålbørste. Derefter kan du bruge et mildt rengøringsmiddel som sæbe. Hvis du har spørgsmål om vores grill på udsalg, er du altid velkommen til at kontakte os hos Trademax kundeservice.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG