Altan & terrasse

6 243 stk produkter
Kampagne
22ef2973dad555dec410b6775dc30ebb5ccf2cc6.jpg
Tidligt om foråret kan vi godt lide at bevæge os ud på vores altan eller terrasse og vi fortsætte med at nyde udelivet så længe som muligt om efteråret. Med hjælp fra vores store udvalg af billige altan produkter kan du gøre dit udendørs liv mere behageligt. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din altan og til at indrette din terrasse pænt.

Det er tid til at opgradere din terrasse med noget tilbehør

Hvor kan jeg placere mine altanmøbler?

Den klassiske løsning er at placere et loungesæt på din terrasse eller altan. Du kan supplere det med et cafébord og caféstole i et lysthus, under et smukt træ eller på et dejligt solrigt sted i haven. Spisebordet og stole er lige så velegnede på terrassen som på græsplænen, afhængigt af om du ønsker dem i sol eller skygge.

Har jeg brug for en eller flere terrassevarmere?

Hvis du har et lille siddeområde på din terrasse, er en terrassevarmer måske alt, hvad du har brug for. Men hvis du har et større loungesæt eller sofa, hvor I sidder lidt fra hinanden, kan det være rart at have mindst to terrassevarmere. Husk også, at det er mere behageligt at sidde længere tid og spise ved et spisebord på altanen eller på græsplænen, hvis der er en varmekilde i nærheden.

Er det en god idé at have et hegn omkring terrassen?

Hvis din terrasse er lav og flugter med græsplænen, behøver du ikke have et hegn omkring din terrasse. Et hegn omkring din terrasse kan dog være dekorativt og give en mere hyggelig følelse. Hvis din terrasse eller gårdhave ligger lidt oppe, føles det helt klart mere sikkert med et hegn omkring den.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne