Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 177 produkter
1
...
8
Uanset om du planlægger store fester eller små familiesammenkomster, er et partytelt en god løsning. Med et partytelt får du beskyttelse mod både regn og stærk sol, og du skaber et hyggeligt opholdssted for gæsterne. Måske har du dit partytelt stående permanent om sommeren, eller måske kommer det kun ud til fester. Uanset hvad, kan du finde den helt rigtige version i vores brede sortiment af billige partytelte.

Slå dig løs og fejr med et partytelt

  • Hvor stort et partytelt skal jeg vælge?

    Vælg ikke et for lille partytelt, men et større. Det er bedre, at dit partytelt føles rummeligt end for trangt. Glem heller ikke, at du ikke kun skal have et tag over gæsterne, der sidder ned, men også over borde til mad og drikkevarer.
  • Hvor kan jeg placere mit partytelt?

    Det mest almindelige sted at placere partyteltet er på græsplænen, hvor det er nemt at komme ind og ud gennem teltets åbning. Men du kan også have dit partytelt på terrassen, så du kan sidde beskyttet mod regn og vind. Det vigtigste er, at du placerer dit partytelt der, hvor du kan forankre det ordentligt, og hvor det er praktisk for dig.
  • Hvad kan jeg bruge et partytelt til?

    Naturligvis kan du bruge dit partytelt til fester i haven, men der er mange andre ting, du kan bruge det til. Hvis du har brug for beskyttelse mod regn, når du maler eller olierer udendørs møbler, er et partytelt praktisk. Nogle somre er utroligt varme, og et partytelt kan være et behageligt sted at sove midt i haven.