Fritstående pool

87 stk produkter
Kampagne
106869(1).jpg

Nyd udendørs bad med en fritstående pool i haven

Der er ikke meget der slår en dukkert i poolen en varm sommerdag - eller om vinteren, for den der kan lide et opfriskende koldt bad. Med en fritstående pool er man altid tæt på vandet, uanset hvilken årstid man bedst kan lide at tage en dukkert!

Hvad er fordelen med en fritstående pool?

At grave pool er et stort projekt der sjældent er billigt. En fritstående pool er et økonomisk alternativ til den der vil undgå dyrt gravearbejde og bare nyde alle fordele der kommer med en egen pool i haven. Med egen pool har du plads til både spa og leg!

Hvilke forskellige fritstående pools fås?

Her på Trademax finder du billige fritstående pools i forskellige størrelser og materialer, som stål, plast eller massivt træ. Online finder du både enkle og mere avancerede modeller fra velkendte mærker. Måske kan du hapse en på tilbud?

Hvad bør man tænke på ved placering af fritstående pool?

En fritstående pool skal stå fladt og placeres ofte på en overflade af grus eller sand. Sørg for at poolen har frit rundt omkring og undgå at stille den alt for tæt på træer da der kan komme snavs og blade i din pool.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Hvilken størrelse pool man skal vælge afhænger helt af hvor mange der skal være plads til, og hvor meget du vil kunne svømme frem og tilbage når du har poolen for dig selv. En dybde på 132 cm passer godt til en blanding af voksne og lidt større børn.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne