Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Skraldespandsskjuler

39 stk produkter
Viser 24 av 39 produkter
12

En skraldespand er ikke det flotteste objekt på din ejendom. Derfor vælger mange mennesker at gemme skraldespanden i et affaldscover. Desuden beskytter skraldespandsskjuler mod uvelkomne gæster som f.eks. rotter, der ellers gerne river plastikposer i stykker eller laver rod. Hos Trademax kan du finde forskellige skraldespandsskjuler til alle slags haver.

Et affaldscover holder skraldespandene pæne

Passer skraldespandsskjuler til mine skraldespande?

Ja, skraldespandsskjuler er lavet til skraldespande i standardstørrelse. Størrelsen angives af den virksomhed, der tager sig af dit affald. Hvis du er i tvivl, kan du måle din skraldespand med en målepind og sammenligne den med de mål, der er angivet på affaldsovertræk hos Trademax.

Kan jeg male mit skraldespandsskjule?

Du kan helt sikkert male dit affaldsovertræk i præcis den farve, du ønsker. Der findes forskellige materialer til affaldscover, så du skal bruge en maling, der passer til det materiale, som dit affaldsovertræk er lavet af. Det er en god idé at grundmale, før du påfører den nye maling, så farven holder længere. Held og lykke!

Er der et skraldespandsskjuler til to skraldespande?

Ja, her har du et par forskellige muligheder. Enten kan du vælge en model affaldscover, der er bygget til to skraldespande, eller du kan købe to enkle affaldsovertræk. Med to enkle covers har du lidt mere fleksibilitet med hensyn til, hvordan du placerer dem.