Udendørs hængestol

63 stk produkter
Kampagne
1209522(1).jpg

Hvis du mangler siddepladser i haven eller på terrassen, er hængestolen perfekt som en ekstra stol. Det er også en eksklusiv indretningsdetalje, som vil sætte fokus på din terrasse, uden at den fylder for meget og får resten af dine møbler til at forsvinde. Vi tilbyder bl.a. ægformede hængestole, som er komfortable på mange måder. Hængestolens dybde og ryglæn bidrager til en bedre oplevelse, når du sidder i den.

Hos Trademax finder du hundredvis af prisfornuftige hængekøjer til både udendørs og indendørs brug. Lad dig inspirere af vores store udvalg af hængestole og klik dine favoritter hjem i dag.

En hængestol til at hænge ud i hele sommeren (eller hele året!)

Det er dejligt når lange og varme sommerdage er krav løse. Vælg at bruge disse dage i vores portable hængestol der kan placeres ud efter dine behov.

Kan jeg have en hængestol indendørs?

De fleste hængestole er velegnede til både indendørs og udendørs brug. En hængestol af stof kan fint hænge udendørs, men kan være god at tage med indenfor om natten eller når vejret er dårligere. De fleste hængekøjer er velegnede til både indendørs og udendørs brug. En stof hængestol kan fint hænge udendørs, men kan være god at tage med indenfor om natten eller når vejret er dårligere. En tophængt hængestol kan hænges op fra enten loftet eller en bjælke, men sørg for, at de kan modstå vægten og bevægelserne. Hængestole på stativer er praktiske, da du kan flytte dem, alt efter hvor du har lyst til at sidde i løbet af dagen.

Hvilken type hængestol skal jeg vælge?

Hvilken type stol du vælger, afhænger af, hvor du ønsker den og af dine forhold. Trademax har hængende stole på stativer og lofthængt. Hvis du ikke har noget sted at hænge stolen op, fås også stole i samme ægge lignende form som en hængestol, men på stoleben.

Er der forskellige størrelser af hængestole?

Der er forskellige størrelser at vælge imellem til din hængestol. Der er hængestole til en person, dobbelte hængestole eller måske leder du efter en hængegynge, som du kan ligge ned i. Hos Trademax finder du den løsning, der passer til dig.

Har hængestolen en maksimal belastningsgrænse?

Hver hængestol har en maksimal belastningsgrænse. Se deres individuelle maksimale vægt under produktspecifikationer. Det er vigtigt at huske, at monteringer og reb kan blive påvirket af sol, vind og vand, ujævn belastning, vilde gynger og hop. Det er derfor en god idé at kontrollere både bøjler, beslag og liner med jævne mellemrum.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne