Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 2677 produkter
1
...
112

Populære filtre

Her har vi samlet masser af udendørs stole og havestole i forskellige stilarter og modeller. Alt fra enkle udendørs stole til gyngende, komfortable solstole samt bænke og sofaer af forskellige slags. Variationen er stor, og det er dine behov og din stil, der afgør, hvilken type havestol du skal vælge! Det er nemt at være kreativ med udendørs stole, især her hos Trademax. Gør en indsats for terrassen og fuldend den med smukke udendørs stole!

0

Hvilken type havestole tilbyder Trademax i deres sortiment?

Hos Trademax finder du masser af udendørs stole og havestole i forskellige stilarter og modeller. Trademax tilbyder blandt andet: - Positionsstole - Udendørs spisestole - Caféstole og klapstole - Solstole - Udendørs barstole - Liggestole og campingstole - Baden Baden-stole - Havestole med armlæn - Udendørs lænestole - Solvogne - Udendørs sækkestole - Hængestole Variationen er stor, og det er dine behov og din stil, der afgør, hvilken type havestol du skal vælge! Det er nemt at være kreativ med udendørs stole, især her hos Trademax. Gør en indsats for terrassen og fuldend den med smukke udendørs stole! Og husk at tjekke vores behagelige og stilfulde puder. Med så enkle midler kan du nemt forny terrassen uden at skulle købe helt nye havestole! Smart, ikke sandt?

Hvilket materiale skal jeg vælge til mine udendørs stole?

Hvilket materiale du bør vælge til dine havestole og udendørs stole er helt op til dig, dine forhold og den stil, du ønsker at skabe på din terrasse eller i din have. Hos Trademax finder du havestole og udendørs stole i alt fra rattan, plastik, metal eller træ. Alt sammen for at du kan skabe netop den indretningsstil, der passer til dig.

Hvordan plejer jeg mine udendørs stole og havestole i træ?

For at dine nye havestole kan holde så længe som muligt, er det vigtigt, at du plejer dem korrekt. En udendørs stol i træ skal behandles med olie eller trælak regelmæssigt for at beskytte dem mod vejr og vind. Hvis du glemmer at behandle dine træstole, kan de let få en tør og grå overflade. En god tommelfingerregel er at oliere dine udendørs stole mindst to gange om året eller sæsonen. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at gøre det oftere, hvis dine udendørs stole udsættes for meget vejr som sol, vind eller saltvand. En god retningslinje for at vide, hvornår du skal oliere dine udendørs stole, er når vanddråber trænger ind i træet i stedet for at ligge som perler ovenpå. Forskellige træsorter kan kræve forskellige typer olie, trælak eller andre midler. Hvis du er usikker på, hvordan du skal passe på dine nye udendørs stole, er du velkommen til at kontakte Trademax' kundeservice, hvor de vil hjælpe dig.