Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 188 produkter
1
...
8

Populære filtre

Varme og afslappende sommerdage i haven, gården, sommerhuset eller kolonihaven kræver gode møbler at kunne nyde solen i. På Trademax.dk finder du soltstole i træ, aluminum, plast og rattan til brug på terrassen eller i haven. Med en dejlig solstol kan slikke sol i optimal bekvemmelighed, Hvad enten du skal have en Baden-Baden stol, deck chair eller klassisk solstol finder du det med sikkerhed her.

Billige solstole af højeste kvalitet

At kunne slappe af med en god bog i solen eller måske få sig en velfortjent eftermiddagslur i skyggen er indbegrebet af dansk sommerstemning, når den er bedst. Så snart solen skinner, rykker vi udenfor, for den danske sommer skal nydes, så længe den varer. Ligesom det gælder for indretningen af vores hjem indendørs, stiller vi også store krav til, hvilket udtryk vores have har, og dette skabes dels af alt det grønne, men i den grad også af de møbler, vi vælger at pryde den med. Her er alfa og omega, at design og komfort går op i en højere enhed, og solstole er ingen undtagelse. Med en eller flere solvogne i haven er der garanti for timevis af afslapning for hele familien, og man kan lige så godt anskaffe flere, for en solstole vil med sikkerhed hurtigt blive havens mest populære møbel.

Hos os finder du altid billige solstole til priser, hvor alle kan være med, og vi tilbyder modeller i forskellige udtryk og designs, så du altid kan finde en solstole, der passer til dine behov og din smag. Vælg fx en let solvogn med stålramme, der er nem at klappe sammen og have med i campingvognen eller sommerhuset, eller en solstol i samme letvægtsmateriale, der er ideel til festival eller på stranden. Desuden finder du i vores sortiment enkle og justerbare solstole i både sort og hvid og i materialer, der gør dem slidstærke og samtidig nemme at flytte fra garagen eller skuret og ud i haven. Vi tilbyde også eksklusive solvogne i polyrattan, der er et super slidstærkt og vejrbestandigt plastmateriale, der tåler det meste og kræver et minimum af vedligehold. Er du på udkig efter en solvogn i et let og minimalistisk udtryk, anbefaler vi vores modeller i stål med smukke detaljer i teaktræ. Er du derimod på jagt efter en solstole, der kan skabe en hyggelig og nostalgisk stemning i sommerhuset eller kolonihaven, tilbyder vi en smuk dækstol i hvidmalet træ og med det helt rette klassiske look. Er du ude efter noget lidt anderledes, har vi i vores udvalg også en smuk og afslappende hængestol og en praktisk hængesofa – begge vugger dig blidt og tillader intet andet end ren afslapning og lun sommerstemning. Vi tilbyder desuden en moderne og multifunktionel solstole i et stilrent look med indbygget parasol hen over hovedet. Stolen har fjedrer behageligt og giver en fornemmelse af at svæve frit, hvilket får kroppen til at slappe endnu mere af.

Skab den rette sommerstemning

Når du har udset dig dine nye solstole er det oplagt at supplere med ting, der hjælper til at udnytte sin fulde potentiale. Kig dig omkring i vores store sortiment af billige havemøbler og tilbehør, og lad dig inspirere til at bruge haven som et ekstra rum til hele familien, når forår, sommer og efterår byder på lune og lyse solskinstimer. En skøn parasol er fx uundværlig, når solen brænder ekstra meget midt på dagen, eller hvis man skal med en tur på stranden. På den måde kan du også nyde skyggefulde stunder i din solvogn og få meget mere ud af den. Bløde og behagelige hynder til dine nye solmøbler finder du naturligvis også hos os, og i et væld af farver, materialer og designs, så du nemt finder nogle, der matcher din smag og stil. Tilføj et smukt, lille cafebord, så du nemt kan have et glas med en kølig drik stående eller en bog liggende og den hyggelige sommerstemning er sikret!