Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 154 produkter
1
...
7

Populære filtre

Blandt dine havemøbler er en positionsstol en favorit, når du skal slappe af udendørs. Den er ikke kun komfortabel til middagen - du kan også læne dig tilbage og tage en lur i solen efter måltidet! Trademax har et bredt udvalg af stilfulde og billige positionsstole fra kendte mærker som Hillerstorp. Her finder du også hynder til din positionsstol, så du kan sidde ekstra behageligt. Vi har positionsstole i aluminium, plast, træ eller kunstrotting i mange farver og stilarter. Sorte, grå eller hvide positionsstole passer smukt ind i din grønne udendørsområde!

NYD SOMMEREN I EN POSITIONSSTOL!

Hvad er en positionsstol?

En positionsstol er en stilfuld og funktionel havemøbel til din have eller terrasse. Den kan justeres i forskellige positioner, så du kan tilpasse ryglænet efter behov. Når det er tid til frokost eller middag, kan det f.eks. være rart at sidde i en oprejst position, mens du efter måltidet måske ønsker at læne dig tilbage og fordøje maden. En positionsstol fungerer også perfekt som solseng, især hvis du kombinerer den med en fodskammel og en blød siddehynde.

Hvilke materialer har Trademax positionsstole i?

Hos os på Trademax finder du positionsstole i mange forskellige materialer, så der er helt sikkert en positionsstol, der passer til din stil. Du kan f.eks. vælge mellem positionsstole i aluminium, plast, kunstrotting, træ eller teaktræ. Vi har også flere forskellige farver at vælge imellem. Måske ønsker du en hvid positionsstol i træ eller en sort positionsstol i aluminium. Forhåbentlig finder du de helt rigtige positionsstole til dig!

Hvornår er en positionsstol nyttig?

Sommeren er kort, så sørg for at få mest muligt ud af din nye positionsstol og tag den frem, så snart solen titter frem. En positionsstol kan bruges året rundt, men afhængigt af materialet kan du muligvis skulle tage den ind eller beskytte den i visse dele af året. Med en flot og behagelig havestol som positionsstolen giver du dig selv mulighed for at nyde det bedste, når lysten melder sig. Du kan bruge en positionsstol til at spise, slappe af, solbade eller hygge dig med dine nærmeste.

Har Trademax tilbehør til min nye positionsstol?

Selvfølgelig har vi tilbehør til dine nye positionsstole. En siddehynde gør ikke kun stolen mere behagelig, den løfter også visuelt niveauet på din terrasse. Tag et kig på vores brede udvalg af hynder til positionsstole. Vi har også flotte tæpper og dejlige puder, der passer perfekt til dine positionsstole, når solen går ned, og aftenbrisen melder sig!

P.S. Glem ikke at beskytte dig mod solen, når den er på sit højeste, hvorfor ikke med en af vores parasoller eller solsejl?