Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 67 produkter
1
...
3

Populære filtre

Smid benene op, når du slapper af i haven, men en udendørs skammel, puf eller taburet. Med en fodskammel til din udendørs lænestol bliver solbadningen endnu mere bekvem og du kan nyde tilværelsen tilbagelænet med magelig komfort. Vi har skamler, puffer og taburetter der passer til havestole, loungesæt og havesæt i rattan, polyrattan, plast, træ og aluminium i mange forskellige farver bl.a. sort, naturfarvet, brung, beige og grå. Du finder med garanti en udendørs fodskammel, taburet eller puf til dine havemøbler på Trademax bland nordens største udvalg af havemøbler og tilbehør i høj kvalitet.
 

Smid fødderne op i haven på en fodskammel

Trademax har nordens største udvalg af havemøbler og tilbehør, bl.a. et bredt sortiment med fodskamler, taburetter og puffer til udendørs brug. Hvis din havestol mangler det lille ekstra, eller hvis loungesættet mangler siddepladser, så er en puf eller skammel en smart måde at både få en hvileplads til fødderne, så du kan læne dig tilbage og nyde solen, samt flere pladser at sidde på, når der er mange gæster. Med udendørs taburetter kan du få mange flere siddepladser ind på få kvadratmeter og et møblement til haven, terrassen eller altanen som er let og praktisk at flytte rundt.

Hos trademax finder du skamler, puffer og taburette til have i mange forskellige farver og materialer, så at du kan vælge netop de udendørs møbler, der passer dig bedst.

Blandt det store udvalg af farver og materialer finder du bl.a.:

  • Polyrattan puffer
  • Træskamler
  • Plasttaburetter
  • Rattan fodskamler

Moderne magelighed i det fri

Med moderne havemøbler er der næsten ingen grænser for hvor bekvemt og flot du kan indrette din have, terrasse eller altan. Nu er det ikke kun i stuen du kan nyde en bekvem sofa med puf og fodskamler, men også under åben himmel i din egen have! Smæk benene op og nyd tilværelsen til sommer med en god drink i hånden sammen med venner og familie. Fremtidens havemøbler er her nu med utallige vedligeholdelsesfrie materiale og ubegrænsede muligheder for at skabe et smukt, hyggeligt og praktisk udemiljø.