Loungemøbler

6 899 stk produkter
UDSALG
22ef2973dad555dec410b6775dc30ebb5ccf2cc6.jpg
Populære filter

Luksuriøse og lækre havemøbler til haven, terrassen, vinterstuen eller altanen. Smukke havesæt til afslapning i solen er en af Trademax specialiteter. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af haveslt der passer alle situationer.

Skab et udemiljø, som du kan være stolt af. Trademax havemøbler er ikke kun stilfulde og af høj kvalitet, de fås også til en af markedes bedste priser. Spisesæt, cafésæt, loungesæt og lænestole, udvalget er stort og mulighederne mange. Vi hjælper dig med at opfylde dine havedrømme!

Fleksible loungemøbler

Loungemøbler kan med fordel bruges både ude og inde. Når du vælger dine loungemøbler bør du først bestemme, om de skal bruges hovedsageligt til hygge, som en sofagruppe, eller til spisning, som et spisebordssæt. Loungemøbler fås nemlig med både lav og høj siddehøjde samt i mange forskellige udformninger. Materialer som rattan, træ, aluminium, stål og polyrattan er blandt de mest populære når det gælder loungemøbler. Skal du bruge dit loungesæt udendørs er det en god idé at vælge syntetiske vedligeholdelsesfrie materialer som f.eks. nonwood og polyrattan. Skal du bruge dit sæt indendørs kan det være ekstra fristende at vælge helt naturlige materialer som ægte rattan eller massivt træ. Uanset hvilket materiale du vælger, kan du finde et smukt sæt, der passer dig! Moderne syntetiske materialer imponerer endda med hvor smukke og naturtro de er.

Mange loungemøbler indgår i fleksible modulserier så du kan mixe, matche og helt selv tilpasse et sæt der passer dig med nøjagtigt den kombination og de mål du har brug for. Der er ingen grænser for hvad du kan kombinere dig frem til uanset om du skal have en stor eller lille loungegruppe eller et loungesæt i sort, hvidt, gråt, beige, naturfarve eller bejdset. Hos Trademax finder du utallige loungemøbel serier fra velkendte mærkevare producenter som f.eks. svenske Hillerstorp og Comfort Garden. Vores udvalg af loungemøbler er blandt Danmarks bedste og sikrer dig altid de bedste priser på kvalitetsvarer.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG